E2h

Hvordan forebygger mug allergi

Forme er svampe

Forme er svampe, ligesom svampe. Nogle forme er gavnlige og bidrager til menneskers sundhed. Andre forme selv kan fremkalde allergi hos nogle mennesker. Frøene af forme kaldes sporer og de fleste af dem er luftbåren, spredt af vind og luft, ude og inde.

Hvordan forebygger mug allergi. Undgå kontakt med sporer ved hjælp af en støvmaske.
Hvordan forebygger mug allergi. Undgå kontakt med sporer ved hjælp af en støvmaske.

Normalt en støbeform allergi udløses, når en person indånder sporerne. De plejede at være fremherskende i sommermånederne, men svampe vokser nu flere steder, så der er ikke længere en specifik tidsramme for mug allergi opstår. Der er kun nogle få dusin typer af støbeforme, som forårsager allergiske reaktioner hos mennesker, men de voksende steder for dem er hele vejen rundt. Disse forme vokse på nedfaldne blade, rådnende logs, korn, græs og kompost filer. De har lige lå i dvale i vintermånederne og vil vokse på de planter, der er døde på grund af kulden. Skimmelsvampe kan også dyrke indendørs i fugtige områder som din kælder, køkken og badeværelse.

Næseflåd

Næseflåd, nysen, kløe, nasal og brystet overbelastning, tør og skællet hud er nogle af symptomerne på en støbeform allergi. Da der ikke længere er en sæson for mug allergi, bør du tage forholdsregler dagligt for at forhindre en støbeform allergi. Overvej nogle af de tips nedenfor.

  1. Undgå kontakt med sporer ved hjælp af en støvmaske, når du arbejder i din have og skære græs. Du bør også dække din næse og mund, når du raker tørre blade og dreje din kompost bunker og / eller anvendelse af kompost. Bær arbejdshandsker for at undgå kontakt med dine hænder og forhindre dig i at bringe dine hænder tæt på din næse.
  2. Overveje at få en luft fri luft sanitizer. Dette er et nyt produkt, der effektivt kan rense luften i omkring 650 kvadratmeter plads inde i dit hjem. Ideel til soveværelser og stuer at dræbe svampesporer. Dette apparat er meget tavs og vedligeholdelsesfri.
  3. Hvis du er tilbøjelig til mug allergi, tage et antihistamin, før de går ud, når du ved, at det er mug allergi sæsonen. Vær forsigtig, men når du tager antihistamin. Det kan forårsage døsighed det er derfor tilrådeligt, at du ikke køre bil eller betjene elværktøj, når du har taget en antihistamin tablet. Eller du kan bruge en no-drowse antihistamin for at forhindre en støbeform allergi angreb.
  4. Opholde sig indendørs, når nyheden siger, at Mugtallet er høj. Dette vil forhindre dig i at komme i kontakt med luftbårne svampesporer. Hvis du virkelig nødt til at gå ud på dage som disse, tage et antihistamin.
  5. Hvis antihistaminer ikke virker for dig, har en allergolog kontrollere dig op og se om du kan få allergi skud for at forhindre skimmel allergisymptomer i at udvikle, når du kommer i kontakt med allergi-fremkaldende skimmelsporer.
  6. Brug et klimaanlæg med en højeffektiv partikler luft (HEPA) filter vedhæftet fil, der vil hjælpe fælde skimmelsporer. Dette er et bedre alternativ til elektrostatiske luftrensning enheder.
  7. Dæk skum strøelse med plast. Skummaterialer er ganske tilbøjelige til at forme invasion. Dække dem med plastik vil forhindre fugt fra formning og vil også forhindre dit ansigt fra at komme i direkte kontakt med skummet og indånder skimmelsporer.

Fugt og snavs bidrage meget i væksten af skimmelsvampe

Fugt og snavs bidrage meget i væksten af skimmelsvampe. Sørg for, at du fjerne de fleste af de kilder til fugt i dit hjem ved at begrænse brugen af vand og installation af udstyr, der vil hjælpe med at holde dit hus tør. Holde dit hus rent vil fjerne snavs, der kan tilskynde skimmel til at vokse.