E2h

Sådan at sluge 30 piller på én gang sikkert

For mange mennesker synke mere end en pille ad gangen er næsten umuligt

Hvor mange af jer har problemer, selv sluge en pille eller kapsel? Årsager til, der spænder fra frygten for kvælning til tørre piller, der efterlader en forfærdelig smag i munden. Naturlige refleks instinkter din krop bruger i en næsten bevidstløs måde at beskytte dig mod at sluge noget, der kan gøre skade på kroppen er den udløsende faktor for dit problem.

Så det bliver nødvendigt at overtale kroppen og sindet at de særlige emner, du putter i munden (med vilje), er sikkert at sluge. Kald det en uddannelse proces alle kan nemt og hurtigt gøre - det tager måske 30 minutter. Tænk over det. Du kan nemt sluge en stor forkful af prime rib i en let slurk, men en lillebitte pille halv størrelse af en ært er en trussel. Har jeg ret?

Sådan at sluge 30 piller på én gang sikkert. er den udløsende faktor.
Sådan at sluge 30 piller på én gang sikkert. er den udløsende faktor.

Gå gennem disse uddannelses trin langsomt:

  • Tal med dit sind direkte ved hjælp af din egen overbevisende og overbevisende teknikker til at overbevise dig selv, at hvad du leverer ind i munden for at sluge, er ikke kun sikker, men er til stor gavn for dig. Brænd tanken ind i din hjerne. Den ved ikke, du er nødt til at fortælle det.
  • Foretag tilslutningen: Hvis du ved, at du rent faktisk har let sluges store bolus bidder af mad i dit liv uden en eneste problem, selv uden at tænke, at det ikke kunne være muligt, så ved du sikker det er ikke størrelsen af gruppen af piller der betyder noget.
  • Forstå tydeligt, at du har en backup plan til øjeblikkeligt brug, hvis det er nødvendigt. Du bør altid tage piller med noget væske sammen med dem. Du kan nemt spytte ud alt i munden, hvis tingene ikke går rigtigt. Du kan sluge nogle af de piller og væske, og derefter spytte, hoste eller gag resten ud af munden - det er en automatisk refleks kroppen bruger alligevel.

   Tilføjelse mere flydende til blandingen før indtagelse kan være nødvendigt - du kender fra trial and error, hvad der virker for dig.

   For mange mennesker synke mere end en pille ad gangen er næsten umuligt. overtale kroppen og sindet.
   For mange mennesker synke mere end en pille ad gangen er næsten umuligt. overtale kroppen og sindet.

Trin for trin:

  1. Læg en eller mange piller ind i munden, under eller oven på tungen.
  2. Brug din tunge til at gruppere pillerne sammen i et bundt de første par gange. Senere finder du de kan bare blive smidt ind i munden overalt og du vil ikke flytte dem rundt indtil væsken er tilføjet. Vid, at enhver bitter eller dårlig smag af pillerne vil straks blive fjernet, når du tilføjer væske til din mund.
  3. Gruppe pillerne på bagsiden af spidsen af tungen, men ikke så langt tilbage på tungen eller i munden som du udløser gag eller sluge refleks. Du ved.
  4. Tilføj dit valg af væske på din mund, helst ikke kulsyreholdige, krydret eller varme drikke, fordi de stimulerer sensorer i munden og på tungen, som aldeles sabotere din indsats. Mængden af væske, du føjer til din mund er et spørgsmål om dit valg og nemmere at sluge komfort. Sørg for, at den er tilstrækkelig - ikke for meget eller for lidt. Det er forskelligt for alle.
  5. Dernæst brug din tunge til at skvulpe væsken rundt i munden nok til at dække alle pille overflade helt.
  6. Flyt bolus af piller og væske til selve bagsiden af tungen, klar til at sluge.
  7. Bøj hovedet bagover en moderat mængde, med din hage opad, når du bevæger bolus til bagsiden af munden. Ideen er at anvende tyngdekraften til at bistå i synke proces. Hvis du vippe hovedet for langt tilbage, det stopper automatisk tungen bevægelse og synke reflekser.
  8. Bevidst oprette instruktion til din hjerne (fortæl dig selv præcis, hvad du vil gøre) ...... sluge alting sammen i én svale! Hvis du ikke tror, at tanke, de gamle defensive reflekser, der altid har forstyrret du bliver i stand til at gøre dette, er reaktiveret.

Det tid til at færdiggøre de otte trin gennemsnit omkring fire sekunder .... give eller tage. Ved at addere den tid, du spildte løbet af dit liv i at tage en pille ad gangen, har du 4 dage af livet til at gøre sjove ting! Og tager piller i fremtiden ophører med at være en bekymring, du ikke har brug for eller fortjener. Det virker for mig, og jeg ved, at det vil arbejde for dig.