E2h

Sådan søger du SAFETAN (det rigtige produkt)

Hovedingrediensen for SAFETAN ligner den

Hovedingrediensen for SAFETAN ligner den, der anvendes i behandlingsmidler til forbrændinger. Den findes i kontrollerede doser, der letter produkt absorption op til det tredje dybeste hudlag. Lær, hvordan sådan en brand har tilladt personer med præ-eksisterende hudsygdomme modtage sikker garvning resultater.

Sådan søger du SAFETAN (det rigtige produkt). Forberedelse grundlæggende funktioner, du behøver at vide.
Sådan søger du SAFETAN (det rigtige produkt). Forberedelse grundlæggende funktioner, du behøver at vide.
 • Forberedelse grundlæggende funktioner, du behøver at vide. Hvis du lige har købt produktet er der behov for at fordybe applikatorerne i varmt vand i ti minutter. Det er vigtigt at sikre, at skumkomponenterne har udvidet og blødgjort hvilket giver dig mulighed for at udnytte værktøjet nemt. Følgende bør praktiseres, før du deltager i faktiske anvendelse sessioner.
  • En ikke-fugtgivende sæbe bør udnyttes i løbet af din tid i bruser eller karbad.
  • Planlæg dine eksfolierende planer mindst en dag før proceduren. At deltage i en time før proceduren vil true garvning effekt. Dead hud vil kaste ud sammen med dine garvning forhåbninger.
  • SAFETAN er en fugtgivende agent derfor vil det være bedst, hvis du ikke kommer i kontakt med noget andet produkt, der har fugtgivende elementer.
 • Håndter flasken og applikator som en professionel. Sidstnævnte bør ikke anvendes i en pen-lignende måde. Tag den i håndtaget og sørge for, at hele den svamp anvendes. Husk på, at applikatoren skal være parallel med overfladen, du arbejder med. Tag dig tid til at ryste flasken før sprøjtning. Det bør holdes omkring to inches væk fra applikatoren for at sikre tilstrækkelig absorption.
 • Sprøjt aldrig produktet på dit ansigt. Spray produktet på din applikator. Før påføring er det bedst at opdele dit ansigt i fire sektioner, der omfatter panden, næse, kinder og hage. Korrekt placering sker ved at trække jævne strøg på disse websteder. Blanding sker med den tørre side af applikatoren. Hele overfladen af ansigtet bør behandles sammen med områder langs hårgrænsen, hals og ører. Må ikke få ophidset og lægge tunge mængder på din første prøve. Husk, at du kan gå gennem proceduren igen, indtil du ankommer til den ønskede garvning niveau.
 • Du har to muligheder, når det kommer til din krop. Som færdig med ansigtet ansøgningen vil være lettere i sektionerede dele. Du kan enten sprøjte produktet direkte på huden og derefter blande eller du kan indlæse applikatoren med rigelig produkt beløb derefter blande. Sidstnævnte version er ideel til at komme ud på den vindende ende. Din kø for at sikre, at tilstrækkelige mængder udnyttes, er, når der er produceret Ramme. Målet er at fremstille stribe-lignende mønstre, som er flere centimeter fra hinanden. Disse mønstre er vigtige kommer blanding tid som den tørre side af applikatoren trækkes hen striberne hvorved der frembringes tværs af figurer. Vær opmærksom på, at SAFETAN beløb på tørre overflader af fødder, knæ, albuer og hænder ikke behøver at blive forøget.
 • Støttende handlinger, som du skal huske. Du skal arbejde i et godt belyst område med et spejl i fuld længde. Undgå en rod ved at stå på toppen af en gammel plade eller klud. Tør dine hænder og spejl sprøjt med en lidt sæbevand håndklæde, når skødet er slut. Vent i 12 til 24 timer før brusebad for at få det ønskede resultat. Løse og mørke tøj skal bæres efter brusebad.

Som med enhver tørn med produkter, der er nye for dig, bør allergi kontrolleres for at sikre sikker brug.