E2h

Hvordan man bruger kirurgi til behandling af leddegigt

Gigt er en af de invaliderende sygdomme

Gigt er en af de invaliderende sygdomme, der kan forårsage en masse sorg og enorme mængder af smerte til enhver person. Nu er der et væld af gigt varianter at overveje dog alle af dem synes at have en gang primære mål: at spise løs på dine led. Klart, at når dine led tage et hit, kan du være sikker på, at smerte og immobilitet vil være deraf følgende symptomer. I svære tilfælde kan det endda lamme dig og deformere din kropsholdning, så du en lille skygge af den mand, du engang var.

Mens der er mange behandlinger og medicin til at behandle og reducere symptomer og virkninger af gigt, vil den mest effektive behandling til rådighed altid være kirurgi. Ja, der er et antal farmaceutiske grupper, der har styrket den annoncekampagne visse arthritiske kosttilskud med naturlige urter og ekstrakter, hævder, at tage disse kosttilskud, vil helbrede tilstanden. Virkeligheden er, at kun en invasiv procedure, der består af fælles udskiftning virkelig vil være effektiv. Hvis du overvejer kirurgi som behandling for dig, her er nogle af de ting du bør vide om.

  • Konsultere en kirurg. Da gigt påvirker selve knoglen, især leddene, vil en ortopædkirurg være specialist, du får brug for. Planlæg en aftale med en god en, en med stor erfaring og med meget roste legitimationsoplysninger. Han kan være dyrt, men han vil sandsynligvis være pengene værd.

    Under høringen, at forklare situationen i dybden. Påpeg leddene, der generer dig. Beskrive og vise den smerte og den bevægelse, fremkalder det. Lægen vil derefter få dig gennemgå nogle tests. En X-Ray bliver den første test er nødvendig for at se, hvor langt sygdommen har udviklet sig. I nogle tilfælde kan X-Ray ikke tilvejebringe den nødvendige information. Hvis det er tilfældet med dig, kan en MR-scanning være påkrævet så godt. Uanset hvad det er tilfældet, gå igennem de prøver, så lægen kan komme til en konklusion om, hvorvidt kirurgi er den farbar vej. Husk, hvis betingelsen ikke er, at alvorlig, medicin og kostændringer kan afhjælpe situationen således, så du kan ånde lettet op, da operationen ikke vil være nødvendig.

  • Gå efter operationen. Hvis kirurgen anbefaler operation, så det er sandsynligvis den eneste realistiske valg. Hvis det er tilfældet, så vil du blive præsenteret for en bred vifte af muligheder, såsom datoen for kirurgi og den protetiske model til brug ved udskiftning af leddet. Ryd op på dette med din læge. Nu, hvis du har mere end én fælles ramt af gigt, kan du overveje at have dem alle opereret i ét skud. Dette vil mindske risikoen og vil være meget mere praktisk, for ikke at nævne en hel del billigere.

Efter operationen

Hvordan man bruger kirurgi til behandling af leddegigt. Konsultere en kirurg.
Hvordan man bruger kirurgi til behandling af leddegigt. Konsultere en kirurg.

Efter operationen, vil du nødt til at blive på hospitalet i omkring 5 dage eller deromkring, eller indtil kirurgen giver dig gå videre til at forlade. Hvad vil følge, er et par måneders rekreation og flere måneders afvænning. Rehab regimen for Deres fælles vil blive planlagt og designet af kirurgen, som vil hjælpe med at få dig til at de nye led.