E2h

Hvordan forebygger tandkødssygdomme

Alle kan have tyggegummi sygdom

Alle kan have tyggegummi sygdom. Det er normalt forårsaget af en opbygning af plak og bakterier, der dannes på tænderne og gummerne. Gum sygdommen kan være meget smertefuldt og kan føre til mere alvorlig sygdom. Selv om det kan ske for enhver, kan du forhindre det i at ske for dig.

Hvordan forebygger tandkødssygdomme. Børst dine tænder to gange om dagen - om morgenen og før sengetid.
Hvordan forebygger tandkødssygdomme. Børst dine tænder to gange om dagen - om morgenen og før sengetid.
  1. Børst dine tænder to gange om dagen - om morgenen og før sengetid. Brug tandpasta med fluor, et element, der bekæmper huller i tænderne. Mens fluorid ikke reparere hulrum, den udligner lave niveauer af huller i tænderne og forhindrer nye hulrum fra formning. Tandpasta til forebyggelse og behandling af gingivitis er også tilgængelige på markedet. Vælg den tandpasta, der er ideel til din mundtlige tilstand. Korrekt børstning af tænder tager kun et par minutter. Men inden for to minutter, du bør være i stand til at rense de ydre og indre overflader af din øvre og nedre tænder. Alle siderne skal nås.
  2. Floss dine tænder. Tandtråd mindst en gang om dagen er nok, så længe du floss dine tænder grundigt. Tandtråd i mellem tænderne fjerner plak og madrester, at din tandbørste ikke kan nå. Det er ligegyldigt, hvilken type tandtråd produkt, du vælger, men sørg for at bruge det forsigtigt og fast at skrabe plaques.
  3. Rens din tunge. Tungen rensning fjerner bakterier i munden efter tandbørstning og brug af tandtråd. Bortset fra dårlig ånde, kan plaques på tungen bidrage til tandkødsproblemer og kan også komme ind i blodbanen, der vil føre til blodpropper og skade hjerte muskelvæv. Gør det til en vane at rense din tunge hver gang du børster tænder.
  4. Brug en antimikrobiel munden skylles. Mundskyllemiddel hjælper med at kontrollere plaques. Bruge en, der er formuleret for tandkødsbetændelse behandling og forebyggelse eller en, der er anbefalet af din tandlæge.
  5. Brug de rigtige orale produkter. Det være sig tandbørste, tungeskraber eller skraber, tandtråd, tandpasta, eller mundskyl, vælge produkter ikke kun efter størrelse, variation og bekvemmelighed, men også baseret på, hvad der er anbefalet af din tandlæge eller godkendt af Europa Dental Association. De produkter, du bruger har en masse at gøre med din mundhygiejne. Du er også nødt til at huske at udskifte din tandbørste og tunge skrabere regelmæssigt mindst én gang eller hver tredje måned.
  6. Opretholde en sund kost. God ernæring er afgørende både for børn og voksne til at have sundt tandkød og undgå huller i tænderne. Fuldkorn, grøntsager og frugter, fødevarer lav i fedt og natrium hjælper med at holde tænderne stærk. Mælk, yoghurt, forskellige slags ost, og jordnødder er også godt for dine tænder. Undgå fødevarer, der indeholder masser af sukker.
  7. Rygestop. Rygere er mere tilbøjelige til at udvikle tandkødssygdomme end ikke-rygere. Hvis du ryger, er du også meget mere tilbøjelige til at opleve tab af tænder. Tobak reducerer din evne til at bekæmpe infektion og forsinkelser healing blandt mange andre bivirkninger.

Husk at have en regelmæssig aftale med din tandlæge til at få dine tænder og tandkød grundigt kontrolleret.