E2h

Hvordan man behandler en nysen kat med et hjem afhjælpe

Blandt mennesker er katte en af de fremmeste årsager til astmaanfald og nysen grund af deres pels. Du kommer sandsynligvis ikke tro det, men katte selv kan også være ofre for nysen og allergi angreb. De er lige så sandsynligt, som mennesker til at opleve bihulebetændelse, eller bliver smittet med forkølelse, eller endda have bivirkninger til allergener i deres omgivelser.

Hvad kan forårsage nysen eller allergi hos katte

Hvad kan forårsage nysen eller allergi hos katte? Der er mange mulige allergener i en kats miljø. Rengøringsmidler, f.eks. Ingredienserne i kattens pelspleje forsyninger kan også være en kilde til allergi. Støv og pollen er også mulige syndere.

Hvordan man behandler en nysen kat med et hjem afhjælpe. Spil sherlock holmes.
Hvordan man behandler en nysen kat med et hjem afhjælpe. Spil sherlock holmes.

Hvis du har en nysen kat, kan du ønsker at tage til efterretning af disse tips til at hjælpe afhjælpe din kats nysen problem:

  • Spil Sherlock Holmes. Dette betyder at du bliver nødt til at være opmærksom og til at undersøge de mulige årsager til din kats nysen. Du kan gøre dette ved at observere, hvilket område i dit hjem din kat oplever de nys angreb. Ofte årsagen til din kats allergi er miljømæssigt. På andre tidspunkter, kan det være den mad, du fodrer den. Når du har identificeret årsagen til allergi, er det næste logiske skridt er at fjerne det. Eller i det mindste,. At forhindre din kat fra at blive udsat for den samme kilde
  • Lad ikke støv samle. Hvis du renser dit hus flittigt og grundigt, er du ikke alene minimere allergi forårsaget af støv følsomhed for dine katte, men for andre beboere i dit hjem, så godt. Ved rengøring støvede områder, skal du bruge en støvsuger eller tørre støv væk med en fugtig klud. Må ikke vække støvet.
  • Hold din kat væk fra røg. Røg fra brændende genstande (som tørre blade, græs, etc.) samt cigaretrøg kan fremprovokere et nys angreb i din kat. Hvis din kat er allergisk over for røg, bør du ikke lade det i nærheden af områder, hvor der er røg. Hvis du er ryger, bør du undgå at ryge i nærheden af din kat.
  • Prøv en lidt fugt. Udpræget tør luft ofte kan forårsage nysen og andre irritation af luftvejene både hos katte og mennesker. For at afhjælpe den betingelse, kan du prøve at sprøjte noget vand i dit værelse. Til dette kan du bruge en vaporizer. Den fugt og fugtighed til tider hjælpe med at lindre nysen.
  • Hjælp din kats immunsystem. Ligesom mennesker er, katte også blive mere modtagelig for forkølelse og andre sygdomme, hvis deres immunforsvar er svækket eller kompromitteret. For at hjælpe din kat undgå sådanne sygdomme, kan du give det vitamintilskud (især dem med fedtsyrer), som styrker feline immunforsvar.
  • Reducer din kats stress. Ligesom mennesker, katte reagerer på stress, også. Når de er stressede, bliver de mere udsat for sygdomme og lidelser. Således prøv at undgå stressende forhold eller situationer for din kat. Eksempler på stressende situationer til katte er på vej ind i et nyt hus eller at skulle beskæftige sig med en ny husstand kæledyr.

Katte er skrøbelige væsner

Katte er skrøbelige væsner. Du tror måske, at de er uovervindelige på grund af deres fleksible organer og deres statelige, yndefulde manerer. Hvis din kat er mere end bare nysen (f.eks din kat er virkelig have besværet vejrtrækning), skal du tage den straks til en dyrlæge, fordi katten helbredstilstand kan være værre end allergi.