E2h

Hvordan man kan hjælpe nogen overvinde en anfald af depression

Depression er faktisk en normal reaktion på stress i hjemmet og på arbejdspladsen. Det eneste problem er, når folk ikke er i stand til at komme ud af deres nedtrykte stemninger og depressionen begynder at påvirke deres hjem og arbejdsliv. Hvis du kender nogen, der føler ned og deprimeret, her er nogle skridt til at hjælpe dem med at overvinde depression.

Hvordan man kan hjælpe nogen overvinde en anfald af depression. Endelig kan du prøve at læse op på depression.
Hvordan man kan hjælpe nogen overvinde en anfald af depression. Endelig kan du prøve at læse op på depression.
  • Opmærksomhed. Først og fremmest, er du nødt til at vise en smule opmærksomhed og forståelse for den person, der tager fat depression. En masse deprimerede mennesker føler, at der er nogen derude for dem, og at de er helt alene. Du skal sørge for, at personen ved, at der er mennesker, der er parate og villige til at hjælpe dem. Samtidig, skal du sørge for, at du handler med ham i en forståelse måde. Man kan ikke blot fortælle den deprimerede person til at juble op, eller gøre ham til at føle, som om det, han går igennem, er ubetydeligt. Du er nødt til at forstå, at i løbet af depression, vil personen føle som om hver lille ondt er enorm. Du er nødt til at holde dig fra at dømme personen, og blot antager, at han er svag eller for følsomt. Selvom det kan være tilfældet nogle gange, i de fleste andre tilfælde, den deprimerede person er simpelthen ude af stand til at håndtere og forstå virkeligheden som den er.
  • Sundhed. Dernæst skal du sørge for, at personen får den mad, han har brug for. Det betyder, at han skal spise lige højre - ikke for meget og ikke for lidt. Depression kan trække ud appetitten fra folk, der kan gøre den person svagere og generelt sænke sin humør endnu mere. Samtidig, spiser nogle mennesker binge, når de trykkes ind. Det er lige så usundt, og kan skabe spiseforstyrrelser, der kan forværre depression i tide.
  • Aktiviteter. En af de bedste måder at sikre, at den deprimerede person holder op med at tænke på hans problemer er ved at give ham nogle anstrengende fysiske aktiviteter for at få hans sind ud af skure. Prøv at tage din ven ud for en løbetur, eller gå gymnastiksalen med ham. Bedst af alt, engagere sig i fysiske aktiviteter er en fantastisk måde at øge serotonin-niveauet i kroppen. Serotonin kaldes den lykkelige hormon, da en stigning i serotonin-niveauet normalt gør folk føler sig bedre om sig selv.
  • Hobby. Bortset fra anstrengende fysiske aktiviteter, bør du også hjælpe din ven få en hobby eller en interesse, at han kan fokusere på. Igen, grunden hobbyer hjælp er fordi de distrahere den deprimerede person fra at tænke for meget om sine problemer og gøre bjerge ud af hans ant bakker. Hvis han er i fotografering, for eksempel, få ham til at slutte sig til fotografering klubber, så han vil være forpligtet til at afsætte tid til sin hobby.

Endelig kan du prøve at læse op på depression

Endelig kan du prøve at læse op på depression, de forskellige symptomer forbundet med depression, og hvordan depression kan behandles. Husk, at depression er en kompleks psykologisk tilstand, som kan være meget invaliderende. Hvis du finder ud af, at din ven har symptomer på svær depression, skal du sørge for at få noget hjælp fra medicinsk personale.