E2h

Hvordan skal man behandle med tømmermænd

Tips til at beskæftige sig med tømmermænd

"Kom nu, det er party time! Den festlige sæson er her, og du sikkert allerede er blevet oversvømmet med invitationer til parterne. All-night-lange partier er som regel ledsaget af masser af drikke og spise. Min sædvanlige råd til dig er," Mådehold er nøglen, "men midt i alle de sjove og sprut, ville du stadig huske, hvad jeg siger? Jeg tvivler på det.

Efter en nat af overdreven druk og binging, vil du sandsynligvis vågne op til en dunkende hovedpine, tør hals, kvalm mave og svaghed over hele kroppen - alle symptomer på en tømmermænd. Nu alt er ikke tabt, for hvis du er forberedt på en tømmermænd, kan du reducere ubehaget til et minimum. Her er nogle tricks og tips til at hjælpe dig forberede:

Hvordan skal man behandle med tømmermænd. Er der nogen foranstaltninger for at forhindre tømmermænd?
Hvordan skal man behandle med tømmermænd. Er der nogen foranstaltninger for at forhindre tømmermænd?
 1. Er der nogen foranstaltninger for at forhindre tømmermænd? Nej, du kan ikke forhindre tømmermænd 100%, selv om der er nogle gode metoder til at reducere absorptionen af alkohol ved din krop.
 2. Før du begynder at drikke, skal du huske disse tips:
  • Drik aldrig på tom mave - Du vil blive slået ud endnu før du begynde at nyde festen. Den bedste måde er at holde spise før, efter og under drikke, selv om fødevarer er i små portioner.
  • Fødevarer såsom druer, yoghurt og stegt mad hjælper til linje maven og langsom alkoholen kommer ind i blodbanen. Spise også hastigheder op dit stofskifte af både mad og alkohol, derved fjerne giftstoffer fra kroppen hurtigere.
  • Ladies, handler ikke macho og konkurrere med fyre mere end hvem der kan drikke mere. Fra et biologisk synspunkt, er mænd blevet vist sig at modstå mere alkohol end kvinder, uanset deres højde og vægt. Du kan bevise dit ego andre steder!
  • Bland ikke forskellige typer drikkevarer. Forestil du blander forskellige giftstoffer sammen inden en drink, der hældes i din krop. Disse toksiner kan reagerer dårligt med hinanden og skaber en stor tømmermænd senere. Skån din eneste fattig lever, der skal arbejde dobbelt så hårdt for at skylle de giftstoffer ud bagefter.
  • Når din vin føden overstiger to glas, du skal spise, pyt, hvis det allerede 02:00 Vælg stegt mad eller høj kulhydrat fødevarer, som bidrager til at fremskynde dit stofskifte og dermed rødmen de toksiner ud hurtigere.
 3. Naturlægemidler preventatives. Før en drink, hvis du kan, så prøv forbrugende enten den ene eller begge af disse to naturlige urter:
  • Kinesisk senega rod. Bland 20 dråber med ¼ kop vand og drikke det, før de når til denne vin. Det tjener til at blokere de toksiner i din vin fra at blive absorberet i din blodbanen (så godt som det kan), og hjælper også med at neutralisere de giftstoffer, der allerede er til stede i din blodbanen.
  • Silybum marianum. Drik nogle før din vin. Det beskytter din lever mod skader af toksiner.
 4. Hvis du ønsker at kvikke op fra en tømmermænd, gør kaffe og te hjælp? Skaden er sket, og nu har du til at betale for det.
  Kaffe eller te kan ikke helbrede dine tømmermænd, men de kan sløve dunkende smerter i et stykke tid. Men jeg vil på det kraftigste råde dig til at afstå fra kaffe og te, da de vil dehydrere kroppen og sandsynligvis forstyrre din mave yderligere, tilføjer byrder til din lever og hjerte. Men hvis du virkelig nødt til det, husk at drikke mere vand.

  Hvis du har været feste hele natten og er lige klar til at komme i seng i de tidlige morgentimer, undgå kaffe eller te. Ud over de ovenfor anførte grunde, vil det også forstyrre din søvn kvalitet. Men hvis du virkelig skal drikke, at cuppa joe ud af ren og skær vane, så begrænse dig selv til bare en lille kop og mere vand.

 5. Nogle naturmedicin kan hjælpe med at behandle tømmermænd, så det er godt at sætte nogle sidebemærkning:
  • Milk Thistle. Beskytter leveren og hjælper det i rødmen ud toksiner.
  • Ingefær (3 skiver), eddike (50 ml) og brun sukker (25 gram). Bland og kog ind i en ingefær te. Det hjælper til at lindre en kvalm mave og kvalme.
  • Matrem. Bruges som en erstatning for aspirin.
  • Honning. Fremskynder nedbrydningen af alkohol og hjælper aflade det fra din krop.
  • Vitamin B6 (som findes i selleri). Undersøgelser har vist, at dette vitamin kan reducere symptomerne på tømmermænd.
 6. Hvad skal du spise til morgenmad efter dine tømmermænd?
  • Masser af frugt at genopbygge tabt energi og væske. Ideal frugter omfatter grapefrugter, druer, vandmelon, kakifrugter og oliven.
  • Grøntsager og brød er let fordøjeligt, udfylde din sult og genopbygge tabte næringsstoffer.
  • Yoghurt, rig på calcium, bidrager til at løfte humøret.
  • Bananer er stærkt anbefales, da de fornyet energi, kalium og magnesium. Disse mineraler er vigtige i at lindre din dunkende hovedpine og følelser af kvalme.
 7. Skulle du være hjemme eller motion efter ædru? Lette øvelser såsom gåture eller rask gang kan hjælpe med at afgifte kroppen som mere ilt indføres i hjernen og blod.
Laura Ng viser dig naturlig sundhed retsmidler , der vil hjælpe dig med at helbrede din almindelige sygdomme uden medicin. Du vil også finde ud af hvilke fødevarer gavner dit helbred mest iOneHealth.com. Forbedre dit helbred med naturlige midler nu!