E2h

Hvordan til at behandle post - traumatisk stress disorder med psykoterapi

Ulykker, voldelige personlige angreb, militær kamp, og katastrofer er nogle af de begivenheder i livet, der kan udløse Post-traumatisk stress-syndrom hos en masse mennesker. Selvom behandlingen er muligt, er det ofte vanskeligt, da patienten er forpligtet til at tale om situationen endnu er han i den alvorligste situation hans traumer. Dette gælder især, når vi taler om psykoterapi. Men stadig, denne behandlingsmulighed er en af de mest effektive midler til at behandle PTSD. Her er hvordan psykoterapi bruges i behandling af PTSD:

  • Overvej kognitiv terapi til behandling af PTSD. Det er vigtigt, at du kun beskæftige sig med et kvalificeret og betroet kognitiv terapi specialist. Du kan bede din personlige læge til en henvisning når du søger efter en specialist. Når sessionen er startet, vil terapeuten vejlede dig i at acceptere og forstå begivenhed, der forårsagede din lidelse. Denne måde, vil din opfattelse ændres, og så traumet vil gå væk.
  • Tag medicin som foreskrevet af den kognitive terapeut. Specialisten kan ordinere dig nødvendige medicin, der vil hjælpe bedre i behandling af sygdommen. Sørg for at følge recept og instruktion som leveres til dig af terapeuten.
  • Overvej kognitiv adfærdsterapi i behandlingen af PTSD. Dette er en anden form for psykoterapi, der er kendt for at hjælpe med at håndtere PTSD. Det er lidt anderledes end kognitiv terapi, fordi denne ene indebærer anvendelse af din nye forståelse til din adfærd.
  • Følg de nødvendige adfærdsmodificerende strategier som anvist af terapeut. Din terapeut vil foreslå dig at ændre dine adfærdsmønstre, således at du kan klare med sygdommen. Sørg for at følge alt, fordi hvis du ikke gør det, vil behandlingen være andet end ubrugelig til dig.
  • Rapporter dine forskud til terapeuten. Oprethold en god kommunikation med terapeuten, så du kan rapportere vellykkede og mislykkede strategier. Dette vil hjælpe terapeuten til at udtænke nye adfærd strategier, der vil være lettere og mere succesfuld for dig baseret på, hvordan du klarer det problem i øjeblikket.
  • Overvej eksponering terapi til behandling af PTSD. Denne form for psykoterapi vil udsætte dig for de faktiske erindringer og oplevelser i den traumatiske begivenhed, så du kan konfrontere din frygt og stress. En psykoterapeut vil guide dig i at gøre med minderne på en positiv måde at hjælpe dig med at behandle PTSD.
  • Overvej nye teknikker for psykoterapi ved behandling PTSD. Din psykoterapeut kan tilbyde dig andre teknologier til at hjælpe dig med at behandle PTSD bortset fra de tre behandlinger, der er nævnt ovenfor. Dette er ofte tilfældet, hvis de traditionelle psykoterapeutiske metoder synes ikke at virke til din fordel. Nogle af de mere moderne psykoterapi muligheder omfatter virtuel og integreret virkelighed og EDMR eller øjenbevægelser desensibilisering og oparbejdning.
  • Kun følg medicin som leveres af psykoterapeut. Det faktum, at du har at gøre med en professionel betyder, at du ikke må vove alle ved dig selv i plukke den medicin du skal tage i behandling af sygdommen. Kun henvise til de gyldige ordinationer af din psykoterapeut at sikre, at du ikke vil forværre din tilstand i sidste ende.

Den PTSD er absolut en situation

Hvordan til at behandle post - traumatisk stress disorder med psykoterapi. Overvej kognitiv terapi til behandling af PTSD.
Hvordan til at behandle post - traumatisk stress disorder med psykoterapi. Overvej kognitiv terapi til behandling af PTSD.

Den PTSD er absolut en situation, som ingen vil ønske at blive bundet på så længe. Selv efter traumatiske begivenheder, skal livet fortsætte. Dermed behandling af sygdommen er det nødvendigt at undgå flere alvorlige virkninger i patientens levetid. Takket være psykoterapi muligheder, er det altid muligt at besejre traumer og stress anlagt af enhver truende situation, der kan kastes til dig.