E2h

Hvordan til at indrømme din frygt

Frygt

Frygt - Bare en følelse
Ethvert menneske, på et eller andet tidspunkt oplever anfald af angst. Frygt kan defineres som en følelse, der forårsager psykisk eller fysisk svækkelse. Når frygten er usædvanlig, kan det bogstaveligt talt lamme en individuel og forhindre rationel tænkning. Det første skridt i at lære at indrømme din frygt er at se dybt ind i dine følelser. Beslut, hvis de er baseret på rationel tænkning.

Mange frygt er ubegrundet

Mange frygt er ubegrundet, og er en manifestation af længst glemte barndomsoplevelser. Det er vigtigt at huske, først og fremmest, at frygt er en følelse, ligesom vrede, lykke, kærlighed og ensomhed er følelser. Dette reducerer frygten for en mere normal status. Frygt, som vrede, bør behandles, da disse to følelser har tilbøjelighed til at blive destruktiv.

Hvordan til at indrømme din frygt. Frygt - bare en følelse.
Hvordan til at indrømme din frygt. Frygt - bare en følelse.

Hvordan til at indrømme din frygt
Tag personlige opgørelse af følelser regelmæssigt, så destruktive følelser ikke påvirker beslutninger og handlinger. Identificer specifikke frygt ved at være ærlig overfor dig selv. Alt for ofte, en person undgår selv-ærlighed og styrer et kursus, der forværrer usikkerhed. Disse usikkerheder kan blive større frygt. At lære at indrømme din frygt giver dig mulighed for at rationalisere dem.

Hvis din frygt er en af tab

Hvis din frygt er en af tab, opsøge muligheder, der fylder tab, selv om det kun for en kort periode. Tid er det balsam, som mindsker frygt. Med frygt for tab, er det vigtigt at identificere tabet for den følelse af utryghed det virkelig er. Folk ofte frygter tab af en elsket, et job, en favorit kæledyr eller deres hjem. Det er tid til at minde dig selv om, at livet genbruger af egen fri vilje. Selv hvad der kan gå tabt, ikke kan genvindes, livet overspænding frem i en evig cyklus. Bliv en del af livets cyklus. Tillad dig selv en hel omgang af det kalenderår, for at overvinde sorg og tab. Tolv måneder er tilstrækkelig tid til fordybelse, løse bekymringer og danner perspektiv.

Opdater dig selv

Opdater dig selv - sætte ord på din frygt
Når du indrømme din frygt frit, mister de deres kraftige greb. Indrømme din frygt giver dig mulighed for at opdatere dig selv. Det næste skridt er at sætte ord på din frygt til en nær ven eller slægtning, som du føler bedst forstår dig. Når din frygt bliver luftet, er de lettere frigivet, og det er nemmere at komme videre. Vel vidende, at du har løst alle resterne af de spørgsmål, der har bidraget til din frygt også reducerer deres størrelse.

Mange frygt er ubegrundet. Hvordan til at indrømme din frygt.
Mange frygt er ubegrundet. Hvordan til at indrømme din frygt.

Frygtløs og modig
Håndtering af livets forhindringer uden frygt er en personlig frihed. At nå målet om at være fri for hæmmende frygt er et øjeblik-by-øjeblik proces, der ligner se et lille barn tage de første par skridt. Tag et lille skridt i retning af din frygt og fortsætte den fremadrettede bevægelse, indtil dine interne reserver sikkert er samlet. Erstat usikkerhed med selvtillid. Arbejdet med at opbygge en sund følelse af selvværd til at bære dig gennem frygtelige episoder, hvis de indtræffer.