E2h

Hvordan undgår jeg at natarbejde allergi

Nat tid allergier som astma

Nat tid allergier som astma, tilstoppet næse, og bihulebetændelse er to af de mest udbredte allergier, der påvirker mange europæere. Mindre allergiske reaktioner er udtrykt i form af løbende næse, fyldte op næse, rindende øjne, nysen, irriteret hals, og tør hoste. Faktisk behandler 75 millioner europæere med dette, når allergi sæsonen rammer sit højdepunkt. Allergi sæson, til gavn for dem i mørke, når sit højdepunkt i månederne marts, april, maj og juni.

Hvad er en allergi præcist

Hvad er en allergi præcist? En allergi er kroppens overdrevet reaktion på en fremmed stof som pollen og skimmel. Begge er faktisk uskadelige for kroppen, men kroppens system lægger op et forsvar bare det samme frigive et kemikalie kaldet "Histamin" for at bekæmpe disse fremmede stoffer. Det er nyttesløst virkelig fordi "Histamin" ikke dræbe noget. I stedet er det får kroppen til at producere allergiske reaktioner, dermed nysen, rindende øjne, og så videre.

Hvis du bliver berøvet af en god nats søvn på grund af natten allergi, her er nogle måder at forhindre dem i at opstå ofte:

Hvordan undgår jeg at natarbejde allergi. Luk det når du ikke er i det.
Hvordan undgår jeg at natarbejde allergi. Luk det når du ikke er i det.

Overbelastning. En udstoppet op næse kan afhjælpes ved at sætte en DAB af Vicks Vapor Rub på din underlæbe, på stedet under dine næsebor til at åbne op din nasal veje. Prøv at placere mynteblade på en skål med vand til at hjælpe dig trække vejret lettere, også. Noget stærkere end disse retsmidler skal have en læges grønt lys.

Luk det når du ikke er i det. Vinduer og døre

Luk det når du ikke er i det. Vinduer og døre, der er. Så snart du hovedet ud af døren til arbejde, lukke vinduerne i dit soveværelse, låse dørene ned (naturligvis) for at holde allergener sætte. Det er sandt, du vil blive udsat for det, når du er ude af døren, men der kan ikke blive hjulpet. Men du kan kontrollere, hvad kommer ind i dit hjem og soveværelse.

Spørg din læge til allergi skud. Desensibiliserende skud vil gøre dig immun overfor allergi. Dette vil tage nogen tid, fordi de skud er spredt ud over et kursus af tre år. Hvis du kan tage ventetiden og forpligte sig til processen, der er en absolut stor chance for 100% immunitet af allergi.

Vask dine plader og pudebetræk. Når ugen, bundle disse op, smide dem i varmt vand, hæld i mild vaskemiddel, og vask som sædvanlig til at dræbe støvmider og pollen.

Ændre dit tøj

Nat tid allergier som astma. Spørg din læge til allergi skud.
Nat tid allergier som astma. Spørg din læge til allergi skud.

Ændre dit tøj, så snart du kommer hjem. Gør det til en regel at skifte til frisk tøj, så snart du eller nogen fra din husstand kommer hjem fra skole eller arbejde. Luftbårne allergener elsker at bosætte på tøj og vil ramme dig hårdt med allergi, hvis du holder dem på efter en lang dag udenfor. Ændring i frisk tøj og derefter, hvis det er muligt, hvidvaske din beskidte tøj med det samme.

Tag et brusebad og vaske dit hår. Inden dagens afslutning, tage et brusebad for at fjerne snavs fra din hud og vaske dit hår til at befri den for allergener, der fandt tilflugt i strengene.

Tænd din luftfugter. En luftfugter renser luften, holder varm luft ud, og glæder sig kølig luft i.

Få dit kæledyr fra din seng. Sikker på du er et kæledyr elsker, men selv hvis dit kæledyr dufter godt og har haft alle sine skud, vil han gøre dig udholde allergi, når han forlader sin pels akkumulere på dine plader, pude, og madras. Det er okay at gøre dit kæledyr løbe rundt dit hjem, men holde ham ud af din seng.

En af de mest effektive forebyggelse af natten allergi er at blive besat med rengøring og aldrig at lade støv samle overalt i dit hjem.