E2h

Hvorledes kan man løse cellulitis

Cellulitis er en diffus inflammation af bindevæv i huden forårsaget hovedsageligt af Staphylococcus og Streptococcus bakterier. Sygdommen kan påvirke den dermale og selv de subkutane lag af huden producerer områder, som er røde, varmt og ømt ved berøring. Andre symptomer omfatter feber, utilpashed og hævede lymfeknuder på området for infektion. De mest almindelige steder for infektion er de nedre ekstremiteter, sædvanligvis indledes med forskellige hudabnormiteter såsom hudtrauma, ulceration og andre hudsygdomme. Mennesker, der er for det meste udsatte er dem, hvis immunforsvar er svækket eller anden grund, og dem ramte med diabetes. Cellulitis spreder sig meget hurtigt, derfor er det vigtigt at handle tidligt og hurtigt for at forhindre yderligere skader og død. Der er en række måder at løse cellulitis. Her er nogle.

Hvorledes kan man løse cellulitis. Købe de nødvendige materialer og andet medicinsk udstyr.
Hvorledes kan man løse cellulitis. Købe de nødvendige materialer og andet medicinsk udstyr.
  • Købe de nødvendige materialer og andet medicinsk udstyr. For at lindre symptomerne på cellulitis, ville du brug over-the-counter smertestillende, der er stærke nok til at mindske din ubehag. Du vil også brug gazebind for at forhindre yderligere infektioner. Men de vigtigste medicin, der bekæmper cellulitis antibiotika specielt designet til at ødelægge og dræbe sygdomsfremkaldende bakterier, der forårsager denne sygdom. Følg råd hos din læge, hvor antibiotika du er forpligtet til at tage.
  • Anvend kolde, våde bandager. Put forbindingen direkte på det ramte område for at mindske hævelse og ubehag. Kulde og fugt af bandager ville faktisk mindske temperaturen af området, og dermed mindske sværhedsgraden af inflammation.
  • Løft det berørte område. Hæv området højere end hjertet for at reducere hævelse og den samlede proces af inflammation. Denne metode fungerer ved at fjerne trykket fra blodstrømmen på området og dermed lindre dig af ubehag, og samtidig forhindrer yderligere kvældning og temperaturstigning.
  • Tag smertestillende midler. For at lindre smerten, pop en smerte reliever. Dog være på vagt over for de bivirkninger af nogle bestemte stoffer, så du vil ikke lide en sygdom mere end hvad du oplever allerede.
  • Gør dig sund. Cellulitis er koblet med et svækket immunsystem til at bekæmpe off patogener og andre sygdomsfremkaldende organismer. Derfor for at forhindre andre sygdomme i at komme ind, ville du nødt til at gøre dig sund. Have mere end nok timers søvn og masser af hvile for at hjælpe din krop har energi til at kæmpe mod bakterier, der forårsager sygdommen. Spise den rigtige kost hjælper også du har de nødvendige næringsstoffer til væv reparation.
  • Administrere antibiotika. Efter høring af din læge, tage den ordinerede antibiotika. Din læge vil normalt anbefale antibiotika, som vil kunne virke på både Staphylococcus og Streptococcus bakterier. Desuden ville han tester dig for allergiske reaktioner mod de sandsynlige antibiotika for at forhindre yderligere medicinske sygdomme.
  • Brug gazebind som dækning. Rens andre læsioner på huden ved hjælp af vand og sæbe. Ansæt steriliserede gazebind som dækker til væg off spredning af infektionen.
  • Søge lægehjælp. Altid konsultere din læge fra tid til anden. Vær opmærksom på hans råd og følge hans anvisninger vedrørende om hvordan man løser cellulitis. Hvis en bestemt problem opstår, søge yderligere lægehjælp fra din læge eller gå direkte til hospitalet for umiddelbare løsninger.

I kæmper cellulitis, være stærk og fast besluttet på at nå dit mål. Med de ovennævnte tips og en lille smule viljestyrke, kan du nemt kæmpe off cellulitis og være endelig fri for sygdommen!