E2h

Sådan at afgøre, om hoftealloplastik er det rigtige for dig

Gigt i hoften kan virkelig være en immobiliserende og temmelig smertefuld oplevelse, at ingen nogensinde vil ønske at udholde. Selvom dette ikke er en livstruende oplevelse og tilstand, kan det stadig ændre den måde en person funktioner i livet på en negativ måde. Smerten er så alvorlige, at du kan have svært ved at gå og selv sidder. Heldigvis er der ét middel, som du kan overveje, hvis betingelsen bliver for uudholdelig. Desværre middel er kirurgi, hoftealloplastik at være helt nøjagtig. Mens dette sandsynligvis kan fjerne smerten, er det ikke en risikofri procedure, hvilket er grunden til du vil ønske at overveje enhver facet af denne mulighed, inden der træffes beslutning om det. Her er nogle ting, du absolut bør overveje.

Sådan at afgøre, om hoftealloplastik er det rigtige for dig. Vid, at det ikke bliver bedre.
Sådan at afgøre, om hoftealloplastik er det rigtige for dig. Vid, at det ikke bliver bedre.
  • Vid, at det ikke bliver bedre. Ja, du læste denne ret. Hip arthritis er ikke helbredes ved hjælp af medicin, motion, kost, eller ethvert alternativt medicinsk behandling derude. Faktisk vil den betingelse gradvist forværres ledsaget med ekstrem smerte. Den eneste reelle løsning på din tilstand vil være kirurgi.
  • Forskellige effekter for forskellige mennesker. Vel vidende, at denne betingelse vil uundgåeligt forværres, vil du ønsker at vide, at niveauet for forværring kan variere med mennesker. Nogle mennesker kan føle ekstrem smerte og fysisk uarbejdsdygtighed inden for en 3 til 6 måneder tidsramme, mens andre mennesker kan have en flere gode år foran dem, før at føle den fulde byrde af tilstanden. Når dette er sagt, kan du ønsker at holde ud på enhver invasiv procedure, indtil du ikke kan håndtere smerten længere.
  • Det er lav-risiko. Ifølge statistikker, har omkring 95% af befolkningen, der har fået hoftealloplastik vandrede med ingen antydninger af komplikationer. Det er et godt tegn, at der virkelig kan gøre hoftealloplastik en indbydende løsningsmodel lige nu. Husk på, at der stadig er en lille chance for komplikationer og vil virkelig afhænge af din generelle sundhed.
  • Konsultere en læge. Før selv overvejer om kirurgi, kan du ønsker at konsultere en læge først. Han vil bestille nogle røntgenbilleder udført på din hofte. Baseret på dette og andre sundhedsmæssige test på dig, vil han lægge muligheder på dit bord. Mens kirurgi er en stor mulighed for at overveje, er det ikke den eneste mulighed for de fleste tilfælde, da du kan være i stand til, i det mindste udskyde procedure gennem medicin, der vil fritage dig fra den smerte og sinke forringelse. Spørg din læge til at hjælpe dig med at beslutte om den bedste fremgangsmåde.
  • Vægt kan være et problem. Ja, hvis du planlægger at få hoftealloplastik, så skal du vide, at hvis du er overvægtig, vil du højst sandsynligt har et problem senere. Det materiale, der anvendes til alternative hofte måske ikke være i stand til at holde dig et loft for længe, hvis du er for tung. Titan anses for at være det stærkeste materiale, der kan anvendes til hoften, men dette kan være dyrt og kan gå i stykker eller forringes, hvis byrden er for stor. Når dette er tilfældet, vil lægerne anbefaler normalt overvægtige mennesker til at tabe sig først, før undergår kirurgi.

Disse er blot nogle af de detaljer, der kan hjælpe dig med at beslutte, om hofte udskiftning er den bedste løsning på dit bord. Teknisk set, hvis du kan leve med smerten gennem medicin eller andre alternative behandlinger, kan du ønsker at udskyde operationen indtil du ikke kan håndtere smerten længere, eller hvis du ikke kan bevæge sig som du brugte til længere.