E2h

Sådan finder generiske lægemidler til styring af kolesterol

Verden byder på masser af grunde til at leve en usund livsstil. Fastfood centre er overalt og er til rådighed 24 timer i døgnet. Flere og flere mennesker lider af hjertesygdomme i dag. Satsen for sygelighed er stigende årligt og i alderen dem, der bliver ramt, er også at få yngre. Holde dit hjerte sundt er noget, du skal overveje alvorligt. Der vil komme et tidspunkt i dit liv, hvor livsstilsændringer (som fedtfattig kost, daglige rutine øvelser og rygestop) er ikke bare tilstrækkelige nok til at kontrollere kolesterol i kroppen. Din hjertespecialist kan ordinere generiske lægemidler for at holde din vitale organer fungerer og i god stand.

Sådan finder generiske lægemidler til styring af kolesterol. Statiner.
Sådan finder generiske lægemidler til styring af kolesterol. Statiner.

Kolesterol er et stof, der er afgørende i normal celle funktion og vedligeholdelse. Din krop har virkelig brug for en dosis af kolesterol, fordi den er ansvarlig i at udvikle cellevægge, som gør hormoner, fedt fordøjelse og andre vigtige processer i kroppen. Det menneskelige legeme producerer allerede en betydelig mængde kolesterol nok til daglig celle krav. Og alligevel er det også væsentligt til stede i de fødevarer, vi jævnligt tager i. Forestil dig mængden af kolesterol, at vi konstant er udsat for hver dag. Når vi har forhøjet indhold af kolesterol i vores krop, bliver de overskydende og ubrugte beløb som regel opbygning i væggene i vores arterier. Når de hærde, danner de aterosklerotiske plaques, der faktisk til skade for en persons helbred, da det kan føre til indsnævring og hærdning af arterierne. Arterier er dem, der fører blod fra hjertet til andre organer i kroppen. Forestil dig at have dem tilstoppet! Det er som at fratage din krop organer med ilt og næringsstoffer, de har brug for velfungerende.

For at opretholde din kolesterolindholdet i blodet, vil du nødt til at vide, hvordan man identificerer nogle generiske lægemidler:

  • Statiner - De er blandt de grundlæggende farmakologiske behandlinger til kontrol kolesterol i kroppen. Dette stof klassifikation kan minimere dannelsen af plaques i arterierne og dermed hjælpe i slagtilfælde forebyggelse. Det kan også reducere mængden af low density lipoprotein (LDL) og high density lipoprotein (HDL) i kroppen. De reducerer også forekomsten af blodpropper, reducere hjerterytme abnormiteter og forbedre den generelle vaskulære funktion. Almindeligt ordineret statiner omfatter Lovastatin, simvastatin (generisk Zocor), atorvastatin og pravastatin.
  • Niacin - Dette er en af de billigste valg til rådighed lige nu. Niacin (også kendt som vitamin B3) menes at nedsætte mængderne af de dårlige kolesterol (VLDL) i kroppen ved at blokere produktionen af frie fedtsyrer.

Indien har været kendt for at være en af de førende leverandører af generiske produkter i verden. Der er allerede generisk medicin og generiske piller for kolesterol, etc. fås i håndkøb uden recept i disse dage. Vær sikker på at konsultere din hjerte specialist, før selv at tage disse generiske lægemidler. Det er altid godt at vide, at du har en generisk ordination fra din læge. Og selvfølgelig fortsætte med at spise sundt og vedligeholde din fedtfattig kost, motion dagligt, og undgå en stillesiddende livsstil.