E2h

Sådan overlever arsen forgiftning

Arsen forgiftning er ikke bare den sædvanlige ting, som du ser i film, hvor snyd dame forsøger at slippe af med sin mand ved forgiftning ham langsomt med arsen i deres mad. Faktisk arsen forgiftning kan ske hver dag, og når du mindst venter det. Det kan endda ske lige i dit eget hjem. Når du ved et uheld indtages det, er det svært at fjerne giften fra systemet. Dette er grunden til, at du skal behandles omgående, og behandlingen er normalt en lang proces. Kelationsbehandling er, hvad der normalt sker, når en arsen forgiftning er opstået en person.

Her er nogle flere oplysninger om, hvordan man overlever arsen forgiftning:

  1. Den første, du behøver at vide er de tegn og symptomer på forgiftning med arsenik. Der er en masse faktorer, der påvirker absorption, distribution og udskillelse af både giftige tungmetaller og essentielle mineraler. En af de mest påberåbte indikation af forgiftning er hår niveau af giftige metaller. Men selv om det er en god indikator for tilstedeværelsen og nøjagtige procentdel af toksinerne er i kroppen, denne test er meget dyrt. En anden test for at indikere tilstedeværelsen af toksiner er den 24-timers urinprøve. Hvis arsen giften forbliver længe nok i kroppen uden behandling, kan vrangforestillinger, hallucinationer og forvirring opstår.
  2. Generelt er giftstoffer som dem der findes i metaller eller andre ting normalt findes i hjemmet ikke er godt for vores helbred. Disse ting, der indeholder giftstoffer findes overalt, og er dem, som vi bruger hver dag. Så at sige, er det i alt det, som vi normalt gør, og kan ikke leve uden. Du kan få din arsen gift fra pesticider, som du bruger derhjemme, og selv i det vand, du drikker. Du bør være omhyggelig med at holde sig væk nogen former for pesticider, som du bruger og gemme sig væk fra det vand, du drikker, og generelt bruge, selvom pesticidet, at du har angiveligt sikker. Der er ingen sikker toksin. Havearbejde kemikalier kan være den sædvanlige kilde til arsen gift.
  3. De tunge metal giftstoffer som arsen, bly og kviksølv, der er akkumuleret inde i din krop i en længere periode kan forårsage dårligt helbred til et individ. Symptomerne for dette kan variere. Disse giftige metaller er normalt svære at fjerne, da det normalt ophobes i hjernen. Men der er en måde at fjerne toksin ud af kroppen på en sikker måde ved at bruge behandling kaldet chelatbehandling, der virker ved primært at fjerne arsen giften ud af kroppen. Spise lidt og for det meste med protein og grøntsager kost er tilrådeligt før chelatbehandling behandling. Under en chelatbehandling, hvilket er en behandling, der kan ske via IVs eller mundtligt, at leveren er det en, der behandler de giftstoffer ud af kroppen, og processen kan være svært på din krops system.
Sådan overlever arsen forgiftning. Den første, du behøver at vide er de tegn og symptomer på forgiftning med arsenik.
Sådan overlever arsen forgiftning. Den første, du behøver at vide er de tegn og symptomer på forgiftning med arsenik.

Kom behandlet med arsen forgiftning er en lang og grundig proces. Derfor er du nødt til at være tålmodig, mens der behandles, og også opretholde en god sundhed, fordi behandlingen kan have bivirkninger.