E2h

Benyt dig af ginseng

Ginseng er en af de mange sunde urter

Ginseng er en af de mange sunde urter, der har eksisteret i et stykke tid. Fremtrædende formeret ved den kinesiske kultur som et underligt urt, der kan lindre en masse komplikationer til kroppen, har det været almindeligt vedtaget af mange kulturer rundt om i verden, der anerkender dens mange helbredende og gavnlige egenskaber. Ifølge gamle kinesiske og Native europæiske healere, er denne urt er kendt for at holde sindet og kroppen i balance, hvilket medfører generelle velbefindende til alle, der tager det. Forskning, der involverer ginseng er imidlertid ikke afgørende, hvordan det hjælper kroppen drager fordel af dens egenskaber, men forsøg har vist positive reaktioner på indtagelse af ginseng.

  • Stress reliever. Mange moderne undersøgelser har vist, at tage ginseng effektivt kan reducere niveauet af stress hos både mænd og kvinder. Eksperimenter, der er blevet udført for at understøtte denne påstand har vist, at mennesker, der tog en regelmæssig dosis af ginseng var i stand til at klare den spærreild af fysisk og følelsesmæssig stress end dem, der ikke tager urten. Ginseng anses for at være en adaptogen af den moderne videnskab, som hjælper kroppen til at genoprette sig selv til en sund tilstand uden de nagende bivirkninger, selv i store doser. Derfor er ginseng er almindeligt anvendt til at sænke kolesterol, øge energi og mindske træthed, undertiden endda give kur mod kronisk træthedssyndrom.
  • Diabetes. Diabetes er en streng af komplikationer ofte associeret med højt blodsukker i kroppen. Denne sygdom effektivt påvirker kroppens stofskifte, hvilket fører til forekomsten af komplikationer i øjnene, erektil dysfunktion og øget blodtryk. Ginseng siges at være medvirkende til opretholdelse af blodsukker i kroppen, sænkes med så meget som 20 procent.
  • Anti-aging. En af de mere omtalte fordele ved ginseng er dens anti-aging egenskaber. Det har været rapporteret mildne vigtigste virkninger af ældning, såsom degeneration af blodsystemet. Under ginseng er også knyttet til øgede mentale og fysiske kapacitet hos ældre mænd og kvinder, og menes at forbedre huden og behandle fælles hudproblemer. Mange skønhedspleje producenter inkluderer ginseng i deres produkter på grund af sin toning og vitaliserende virkning på den menneskelige hud, og fordi det hjælper med at holde olie kirtel produktion i skak.
  • Seksuel lyst. Mange mænd mener, ginseng et afrodisiakum, som hjælper i seksuel stimulation, og menes at være årsag til øget udholdenhed og sexlyst. For de ældre og uheldigt mænd derude, der ginseng også menes at være en behandling af impotens / erektil dysfunktion.
  • Øger effektiviteten af vacciner og antibiotika. Undersøgelser har også vist, at indførelsen af ginseng til systemet hjælper til effektiviteten af antibiotika og visse influenzavaccinationer.
Benyt dig af ginseng. Øger effektiviteten af vacciner og antibiotika.
Benyt dig af ginseng. Øger effektiviteten af vacciner og antibiotika.

Dette er kun en beskeden procentdel af en lang liste af fordele, der findes at have været knyttet til indtagelse af ginseng. Og den lange liste bliver længere hver dag, som videnskabsfolk og forskere fortsætte med at søge de mange fordele ved denne spekulerer urt, virkelig et værdifuldt bidrag til moderne medicin.