E2h

Hvordan man bruger kosttilskud til vægtøgning

For de fleste mennesker

For de fleste mennesker, især dem på plumper side af livet, at tabe vægt er noget, der virkelig ikke kommer let. De mener, at tage på i vægt er langt nemmere end at miste det. Nå, kan det være sandt for nogle mennesker. Men der er andre mennesker, der tror på det modsatte, som regel de mennesker, der er for tynde til komfort. For disse mennesker er det svært at tage på i vægt som følge af, at deres metaboliske processer er for hurtigt.

Der er mange måder at få vægt

Der er mange måder at få vægt, nogle effektive, mens andre ikke så. For eksempel kan spise mere af de rigtige fødevarer hjælpe en person tager på i vægt. En fysisk træning designet til muskelmasse udvikling er en anden mulighed. Dog bliver det kun gå så langt, hvis ikke suppleret med anden vægt få elementer. Her er nogle tillæg muligheder for at tage for at tage på i vægt hurtigt. Husk på, at disse kosttilskud kun vil arbejde med en ordentlig kost og regelmæssig muskelmasse udvikler træning.

  • Bestem, hvordan du ønsker at tage på i vægt. De kosttilskud du vil indtage i ledtog med en god kost og regelmæssig motion vil blive baseret på, hvordan man tager på i vægt. Hvis du ønsker at få optimal produktiv vægt, derefter udvikle muskelmasse i stedet for kropsfedt er vejen at gå. For den pågældende vægtøgning ønske, vil et supplement regime bestående af høje doser af protein være påkrævet. På den anden side, så hvis du ønsker at få et lille kropsmasse uden en masse muskelmasse, er tillægget regimen for det vil let være anderledes.
  • Start med multivitaminer. Uanset om du planlægger at tage på i vægt eller bevare din nuværende vægt, idet multivitaminer regelmæssigt er afgørende, især i en verden, hvor toksiner og forurenende stoffer fremskynde nedbrydningen af det menneskelige legeme. En daglig dosis af multivitaminer vil ikke blot tilskynde vægtøgning gennem en øget appetit, vil det også imødegå eventuelle mangler i din krop som følge af miljøet og de giftstoffer, vil du normalt indtager sammen med din mad.
  • Protein for muskelmasse. Hvis du har besluttet på et vægtforøgelse gennem muskelmasse udviklingsprogrammer, ved, at regelmæssige skud af protein vil blive involveret for at nå dit mål. Kasein og valle er nogle af de Proteintilskud, der bør være øverst på din liste. Tillæggene tages som en drik, som de er i pulverform. Blande dem i en pæn milkshake er vejen at gå, som mejeriet også vil fremme hurtigere vægtøgning og ordentlig knogle udvikling.

Flere aminosyrer behage

Hvordan man bruger kosttilskud til vægtøgning. Bestem, hvordan du ønsker at tage på i vægt.
Hvordan man bruger kosttilskud til vægtøgning. Bestem, hvordan du ønsker at tage på i vægt.

Flere aminosyrer behage. Aminosyrer er byggestenene i protein. Derfor vil vægtøgning være meget hurtigere, hvis du tager en masse af denne rå byggesten. Der findes forskellige typer af supplerende aminosyrer til at overveje. Men Kreatin og Glutamin er det bedste for vægtøgning, uanset om du er ved at opbygge body mass eller udvikle muskelmasse. Creatin er sammensat af tre typer af aminosyrer, der alle vides at levere energi i kroppen og øge vægten udvikling. Glutamin, på den anden side, er en enkelt aminosyre, der er iboende i kroppen, der er ansvarlig for at reducere muskel træthed, så du kan arbejde disse muskler meget længere.