E2h

Hvordan visualiseringsteknikker hjælp under meditation

Alle kender den helbredende kraft af meditation har vist sig effektiv

Alle kender den helbredende kraft af meditation har vist sig effektiv. Det har længe været praktiseret i orientalsk medicin siden begyndelsen civilisationer. Meditation er en af de mest effektive teknikker til at gøre dig svæve til en dybere bevidsthed. Det er meget praktisk, og du behøver ikke værktøj til at begynde at øve det. Det er også meget let og kan gøres helt hjemme. Du vil være i stand til at føle fornyet og forynget, når sessionen er overstået. Du kan begynde at føle godt med sig selv. Nu kan du se livet i øjnene i et andet lys.

Den visualisering teknik eller billedsprog meditation er en meget almindelig øvelse i meditation. Visualisering kan yderligere inddeles i passiv og aktiv visualisering. Husk, at kroppen lider voldsomt som følge af negative tanker. Visualiseringsteknikker fremme positiv tænkning. En sund sind, som de siger, svarer en sund krop.

Visualiseringen Teknikken har været kendt for at reducere stress

Hvordan visualiseringsteknikker hjælp under meditation. Alle kender den helbredende kraft af meditation har vist sig effektiv.
Hvordan visualiseringsteknikker hjælp under meditation. Alle kender den helbredende kraft af meditation har vist sig effektiv.

Visualiseringen Teknikken har været kendt for at reducere stress, mindske ømhed og smerter især fra muskel lidelser. Det kan også gøre underværker for kroniske sygdomme som hjerte lidelser, nyre og blære problemer og endda migræne. Det har også vist sig at afhjælpe akne og hudlidelser. Stress-induceret lidelser, såsom angst og traumer kan mindskes gennem konstant praksis.

Der er meget nemme øvelser

Der er meget nemme øvelser, som du kan gøre derhjemme. Alt hvad du behøver at tildele er 10-20 minutter hver dag til straks mærke forskellen. De fleste mennesker gør disse øvelser i den stille tid af deres dag. Det betyder ikke noget, når du gør det selv, vil dette alt afhænger af din livsstil. Den første del af enhver meditation er den dybe vejrtrækning øvelse. Her skal du lære den korrekte måde at trække vejret på at forbedre iltoptagelse for god blodcirkulation. Du bliver nødt til at inhalere og langsomt udånder ved at tælle til ti. Den næste del er meditation visualisering teknik. Dette sker normalt en efter en. Den første person foreslår en scene, som kan visualiseres af gruppen. Andre, der vil bidrage et billede til dette sceneri vil snart følge efter ham. Snart vil det vokse til at være et meget levende billede for alle at forestille sig. Dette trancelignende tilstand vil kun blive brudt, når lederen eller sessionen er slut.

For at fortsætte magt visualisering

For at fortsætte magt visualisering, kan du holde en dagbog handy, så du kan skrive dine tanker også. Der er også en teknik kaldet pink boble. Du kan gøre dette ved at tænke på et bestemt image og omslutter den inde i en boble. Når det er sikkert inde, kan du derefter pop det ud til at lade tanken gå. Når du mestrer dette, kan du nemt slippe bekymringer og andre skadelige tanker.

På grund af de kraftige virkninger af billedsprog

Visualiseringen teknikken har været kendt for at reducere stress. Der er meget nemme øvelser.
Visualiseringen teknikken har været kendt for at reducere stress. Der er meget nemme øvelser.

På grund af de kraftige virkninger af billedsprog, har det været brugt uden for meditation formål. Blandt de områder, der bruger billedsprog til at formidle budskaber er arkitektur og computer design. Arkitektoniske grafik, arkitektoniske gengivelser, computeranimation, data mining gør brug af 3d bord for modellering af et objekt. Dette er for at kontrollere, om de proportioner og billeddannelse af objektet gik godt og planmæssigt.