E2h

Hvordan at hypnotisere ved at starte med dig selv

Hypnotisere sig selv er en perfekt måde at åbne op for ens underbevidsthed at være i stand til at give slip på tidligere frygt og at være rolig. Det er helt sikkert, og det er et godt springbræt, hvis du ønsker at være i stand til at hypnotisere andre i fremtiden.

Hvis du ønsker at lære at hypnotisere ved at starte med dig selv, her er de trin, du skal gøre.

Hvordan at hypnotisere ved at starte med dig selv. Være i et roligt sted.
Hvordan at hypnotisere ved at starte med dig selv. Være i et roligt sted.
  • Være i et roligt sted. Kig efter en rolig og fredelig sted. Der bør ikke være nogen ekstern støj eller nogen form for distraktion. Kig efter en sofa eller stol, du er mest komfortabel med. Selvom nogle mennesker foretrækker at være i en sovestilling før hypnose, kan det gøre dig falde i søvn. Når man sidder ned, skal du sørge for at holde dine ben i en normal siddestilling og ikke krydse dine ben. Du skal være alene og være i stand til at slappe af for omkring en halv time, og krydser dine ben kan give dig en krampe, der vil forstyrre din koncentration.
  • Tag dine tanker. I begyndelsen kan det være svært at holde tanker fra dit sind. Må ikke blive afskrækket, hvis du stadig mener om forskellige ting efter et stykke tid. Kig ind hver tanke, som de kommer, og derefter øve lade dem glide væk. Du ønsker måske at se på måder om, hvordan at meditere for at hjælpe dig med dette.
  • Fjern spændinger. Når du er i stand til at klare dit sind, visualisere din krop lindre sig af forskellige spændinger. Startende med tæerne, dem glide væk fra kroppen og forsvinder forestille sig. Bagefter arbejde din vej indtil toppen, og se dig selv at give slip på spændinger og føler dig selv at blive lettere som hver spænding fjernes. For at hjælpe dig med dette trin, forestille sig at blive renset af noget, der bringer trøst til dig som strømmende vand.
  • Praksis vejrtrækning. Mærk hver indtagelse og frigivelse af vejret. Forestil dig spændingen forlader med hver udånding, og forestil dig en lysere og mere positiv energi ind i din krop som du inhalerer.
  • Indtast en tilstand af afslapning. I dette trin at forestille sig, at du er faldende en flyvning af trapper prøve. Trappen har ti fly, men det femte til det nederste trin er nedsænket i vand. Forestil dig selv i denne situation, da du begynder faldende trappen. Billede og tælle hvert skridt, du tager. Som du nå det femte trin, føler kølighed af vandet i dine fødder. Forestil dig følelsen vandet gå højere, da det når ud til andre dele af din krop, mens du går ned resten af trinene. Denne øvelse, hvis det gøres ordentligt, bør give dig en følelse af følelsesløshed. Dit hjerte kan palpitate men vær ikke ængstelig og bare lade dig drive og flyde væk.
  • Tag dine bekymringer. Hvis du oplever dem ovenstående, så kan du nu fortsætte med øvelsen. Men hvis der stadig er andre tanker indtrængende i dit sind, skal du ikke fortsætte. Gå tilbage til det tredje trin og gå derfra langsomt. Som du har nået dit afslappet tilstand, taler hvad du ser og føler i dit sind.
    Forestil dig, at der er tre bokse, der er nedsænket under vandet, og du er nødt til at svømme for at åbne dem. Visualiser dig selv svømme ned og åbne kasserne. Som du åbner en kasse, så fortæl dig selv, hvad du ser og hvad du føler på en positiv måde. Det betyder, at i stedet for at sige: "Jeg ønsker ikke at føle forvirret", siger, "Jeg er mere sikker." Du kan gentage disse
    udsagn, så længe du ønsker det.

Hypnotisere dig selv er en måde at erobre din frygt og frigøre dit sind, så problemer og situationer ikke let byrde dig. Det kan være svært at gøre i starten, men når du er i stand til at gøre det rigtigt, resten er bare en leg.