E2h

Sådan kjole til pilates

Først og fremmest hvad er Pilates

Først og fremmest hvad er Pilates? Pilates er en fysisk fitness program udviklet i Tyskland af Joseph Pilates, der er baseret på principperne om aerobic og yoga. Det har været almindeligt praktiseres af dansere endnu før den opnåede popularitet i slutningen af 1990 er. Det centrale mål Pilates er at skabe sådan en union af sind og krop, så kroppen vil automatisk rykke med ynde og balance selv ved blot minimalt indgreb sindet. For at opnå succes i Pilates, skal man være opmærksom på følgende principper: koncentration, muskel kontrol, præcision, flow eller effektivitet bevægelighed, fleksibilitet og ordentlig vejrtrækning.

Med alle disse principper i tankerne du måske indse

Med alle disse principper i tankerne du måske indse, at læring Pilates kunne tage indsats især i begyndelsen. Derfor er det meget vigtigt, at man virkelig er parat til at lære at praktisere Pilates. Og en væsentlig faktor er at have den rette påklædning.

Sådan kjole til pilates. Kig efter det rigtige materiale.
Sådan kjole til pilates. Kig efter det rigtige materiale.

Hvis du søger ind praktisere Pilates, her er nogle tips om, hvordan at klæde sig passende til det:

  • Kig efter det rigtige materiale. Som Pilates består af meget stretching og kropsbevægelse, ville du nødt til at sørge for, at du ville blive klædt på til fleksibilitet og komfort. Vælg outfits, der består af en kombination af bomuld, spandex og nylon. Dette vil hjælpe med at holde din krop kølig og vil gøre dig i stand til komfortabelt strække og bevæge sig rundt. Også være opmærksom på, at Pilates ville gøre du sveder meget, så sørg for at dit tøj ikke fælde i varme og ville give din hud at ånde.
  • Køb den rigtige størrelse. Dit Pilates tøj skal ikke være løs, da dette kan vise sig at være ubehageligt og ville forårsage hindringer for dine bevægelser. Samtidig bør det ikke være for stramt eller snærende enten. Et tip, når de vælger en passende Pilates outfit er at strække dine arme og ben til fuld længde, bøje din krop og gøre store, brede bevægelser. Hvis du føler dig tryg ved at gøre disse bevægelser, så er det nok det rigtige outfit til dig.
  • Kend tøj regler. Ligesom ballet, har Pilates nogle tøj regler. Disse inkluderer at holde dit hår bundet tilbage, afstå fra at bære parfume og stærke deodoranter (for at undgå at distrahere de andre medlemmer af din klasse eller endda at udløse allergi angreb), og afholde sig fra at bære smykker. Det centrale regel her er at minimere tilbehør, der ikke er nødvendige, og som kan forhindre dig i at bevæge sig komfortabelt.
  • Raid dit skab for passende outfits som du måske allerede har. En typisk skab har normalt en passende Pilates outfit. Bare sætte på nogle workout tøj eller nogle indendørstøj, som du allerede har, og derefter prøve det på for komfort og fleksibilitet. Pointen her er, at du ikke behøver at bruge store penge på et sæt tøj, når du allerede har en acceptabel en allerede.
  • Spørg anbefalinger fra din instruktør. Inden timen begynder, så spørg din instruktør for sine egne specifikationer og anbefalinger. Hvis du er opsat på at købe en ny outfit til Pilates klasse så spørg din instruktør hvad bestemte mærker, han vil anbefale. Du kan også se på make-up af klassen, hvis du er kvinde, og der er masser af mænd i fremmøde så hvis du bare kan overveje nogle mindre stram eller mindre afslørende outfits (hvis du er i denne disposition).

Planlægning af din Pilates outfit er blot det første skridt, forhåbentlig vil følge op i en givende Pilates oplevelse.

Først og fremmest hvad er pilates. Køb den rigtige størrelse.
Først og fremmest hvad er pilates. Køb den rigtige størrelse.