E2h

Sådan at afgøre, om en Fedtsugning er det rigtige for dig

Træt eller crunches og sidde ups

Træt eller crunches og sidde ups? Vil du have en hurtig løsning løsning til din svulmende mave? Hvis det er tilfældet, kan en Fedtsugning være for dig! Også kendt som en maveplastik, en Fedtsugning er en af de mest populære kosmetiske ekstraudstyr procedurer. Den overskydende fedt og hud i maveregionen fjernes, mens patienten er under anæstesi. Resultatet er en fladere og fastere abdominal sektion.

Hvis du overvejer denne procedure, så spørg dig selv følgende spørgsmål, før de går under kniven.

  • Kan kost og motion løse problemet? Før ty til invasive medicinske procedurer, mere naturlige alternativer udstødning først. Først og fremmest er inde i en kost og motion program målrettet at trimme abs. Tilmeld dig i en pilates-klasse til at stramme og styrke de centrale muskler, som vil give dig det flad mave du har været døende at have. Skær ned på fedt og tunge kulhydrater for en slankere figur. Hvis du har gjort alle disse, men kan stadig ikke få få de ønskede resultater, kan du overveje en lille Fedtsugning.
  • Er du villig til at gennemgå den smerte af kirurgi og nyttiggørelse? Selvom du vil blive bedøvet under proceduren, er du nødt til at beskæftige sig med post operative smerter, når bedøvelsen aftager. Du bliver nødt til at bære bandager og en binder omkring din talje i flere uger efter operationen. Du må ikke være i stand til at genoptage normale fysiske aktiviteter for et par måneder og vil sandsynligvis nødt til at undgå tunge løft og andre anstrengende aktiviteter. Hvis du ikke har noget imod den smerte, så du kan bære din bikini i fremtiden, kan du overveje at få denne operation.
  • Vil du have flere børn? Må ikke haste ud og få guf gjort lige efter dit første barn. Du ønsker måske at vente, indtil du har haft alle de børn, du ønsker, fordi din hud vil kun strække igen, hvis du bliver gravid.
  • Har du fundet en licenseret plastikkirurg, med de korrekte legitimationsoplysninger og erfaring, til at udføre proceduren? Vælg din læge omhyggeligt. Må din forskning og få anbefalinger. Sørg for, at lægen er bord certificeret.
  • Har du nogen eksisterende medicinske tilstande? Steer klart af en y unødvendige operationer, hvis du har en historie af højt blodtryk eller hjerteproblemer. Diskuter dit fysiske helbred hos lægen, og fremkomme med alle medicin og narkotika, du i øjeblikket tager. Hvis din læge ikke anser du passer nok til operationen, lytte til hans råd. Imødegå eventuelle allerede eksisterende forhold først, før at slippe af med fedt på din mave.
  • Kan du råd til operationen? Du bliver nødt til at betale for den kosmetiske procedure, da forsikringen ikke dækker maven tucks. Har du pengene til det? Er du villig til at gå i gæld for at få det gjort?
  • Er du villig til at have et ar? Indskæringerne foretaget under operationen vil danne et ar på din bikinilinje. Er du villig til at have et smil-lignende ar for resten af dit liv af hensyn til fladere abs? Hvis du er keloidal, kan det ikke være en god idé.

Afvej dine muligheder grundigt

Sådan at afgøre, om en fedtsugning er det rigtige for dig. Kan kost og motion løse problemet?
Sådan at afgøre, om en fedtsugning er det rigtige for dig. Kan kost og motion løse problemet?

Afvej dine muligheder grundigt, før det bliver en Fedtsugning. Hvis du føler at dit selvværd får et boost efter en Fedtsugning, fordi det vil gøre dig se og føle sig bedre, kan det være noget, du ønsker at få gjort. Have realistiske forventninger og tænke grundigt, før du springer. Svar på ovenstående spørgsmål ærligt, så du kan få en bedre vurdere, om en Fedtsugning er det rigtige for dig.