E2h

Sådan at balancere din kost med hørfrøolie

Hørfrø olie er en populær supplement. Som med alt andet, bør du diskutere eventuelle tillæg med din behandleren, før du tager det og småbørn, gravide og ammende kvinder bør undgå at tage det.

Sådan at balancere din kost med hørfrøolie. Essentielle fedtsyrer.
Sådan at balancere din kost med hørfrøolie. Essentielle fedtsyrer.

Efter at have læst denne artikel, hvis du har planer om at tage hørfrøolie er den anbefalede dosis 1.000 mg en til tre gange om dagen. Når du køber hørfrøolie, købe det i mørke kapsler og opbevar det i mørke flasker i et mørkt og køligt sted-hørfrøolie bliver harsk hvis de udsættes for for meget lys.

Hørfrø olie kommer fra hørplanten og kan også kaldes linolie. Det består af mange personer komponenter, der hver præciseret nedenfor.

  1. Essentielle fedtsyrer. Hørfrøolie indeholder personer fedtsyrer herunder omega-3 fedtsyrer. Vi har brug for omega-3 fedtsyrer til at opbygge cellemembraner og gøre vores celler stærkere. Omega-3 fedtsyrer kan medvirke til at sænke kolesterol og forebygge blodpropper i arterierne. Vores hjerne er også består af phospholipider, som består af fedtsyrer. Disse kan hjælpe med kognition, hukommelse, humør og koncentration. Du kan få omega-3 olier fra fiskeolie, rapsolie eller koldtvands fisk. Hørfrø olie indeholder 50% mere omega-3 olier end fiskeolie.
  2. Aids i fordøjelsen. Hørfrøolie er meget nyttigt for fordøjelsen. Det kan hjælpe med forstoppelse, en puffer for overskydende mavesyre, kan sooth sår, og nogle undersøgelser har vist, at den forhindrer ophobning af toksiner i tarmen.
  3. Lignaner. Hørfrø olie indeholder også lignaner, en kemisk forbindelse findes i mange planter. Lignaner er en af de to hovedklasser af phytoøstrogener, som er naturlige antioxidanter Lignaner har antifungale, antivirale og antibakterielle egenskaber. Nogle undersøgelser har også vist sig, at kost med et højt lignaner kan reducere risikoen for bryst-og tyktarmscancer. Du kan få lignaner fra fuldkorn, men hør frø olie indeholder 100 gange mere lignaner end fuldkorn.
  4. Vitaminer og mineraler. Hørfrøolie indeholder også B-vitaminer, kalium , zink, jern, vitamin E, caroten, magnesium, svovl, phosphor, mangan, silicium, kobber, nikkel, molybden, chrom og cobalt. Det er også hjælpemidler i absorptionen af calcium.
  5. Lecithin. Lecithin emulgerer fedt og kolesterol, forbedrer fordøjelsen, stabiliserer blodsukkeret, forbedrer hjerte-kar-sundhed og faktisk kan bekæmpe tumordannelse.
  6. Andre komponenter. Hørfrøolie også indeholder fibre og protein.
Aids i fordøjelsen. Lignaner.
Aids i fordøjelsen. Lignaner.

Bodybuildere taler meget af hør frø olie, og nogle hævder, at det forkorter restitutionstid for trætte muskler og øger udholdenhed og måske endda accelerere heling af forstuvninger og blå mærker.

Hørfrø olie kan tage op til seks uger, før du ser resultater, så ikke stress, hvis du ikke kan se umiddelbare forbedringer for dit helbred.