E2h

Hvordan at vide, hvis du er afhængig af kaffe

En af de daglige grundpillerne i mand ville sandsynligvis være kaffe

En af de daglige grundpillerne i mand ville sandsynligvis være kaffe, uanset kontinentet han er bosat i, og den kultur, han er vant til. Hvorvidt en corporate dyr arbejder rundt omkring i byens forretningsdistrikt, eller en universitetsstuderende forberedelse til eksamen og efterbehandling papirer, eller blot en hjemmemenneske der dræber tid foran fjernsynet og surfer på nettet, kaffe tjener til at være en partner for næsten alle. Det går på tværs af regioner, kulturer og steder. Det kan siges, at folk fra forskellige samfundslag har en fælles oplevelse, virkningerne af for meget kaffe. Andre kan sugarcoat det ved at sige, "Jeg tager ikke kaffe overhovedet, bare te". Nå, undskyld skuffe dig, men selv te bærer koffein, hvilket giver dig den samme afhængighed andre får ud af kaffe. Herunder er en liste på, hvordan du ville vide, hvis du allerede er afhængige kaffe.

  1. Indtaget. Første skridt til at afgøre, om du er afhængig af kaffe er ved at kigge i den mængde kaffe, du tager hver dag. Tager 2 kopper kaffe hver dag ville være fint. Men at tage det for meget, alt for meget betyder at tage det mere end 2 kopper om dagen, kan det forårsage afhængighed og dermed skade på din krop. Så hvis du tager 2 kopper højst en dag, kan du ikke være afhængige af det overhovedet.
  2. Træthed. Træthed er et tegn på, at du er afhængig af kaffe. For meget koffein i vores system kan medføre træthed.
  3. De sygdomme. Tager for meget kaffe kan forårsage en række sygdomme og lidelser, såsom søvnløshed, mavesår, hjerteproblemer og diabetes. Det du oplever nogen af disse, da du tager kaffe mere end 2 kopper om dagen, kan det siges, at du er afhængig af kaffe.
  4. Udmattelse og migræne. Udmattelse og migræne er tegn på, at en person er afhængige kaffe. Overhold dig selv, hvis du oplever udmattelse og hyppige migræne. Dette sker, fordi koffein dehydrerer en person. Desuden giver vores binyrerne overstimulation, der kan også forårsage udmattelse og migræne. Derfor kan en person føler en slags nedbrud i hans energi. Denne hændelse er også en effekt af for meget koffein. De fleste kaffedrikkere se dette som et signal til at tage en anden kop. Men dette er forkert, gør det kun forværrer de negative effekter, som du allerede lider.
  5. Andre trin. Der er andre skridt, som en person kan tage for at måle, om du er afhængig af kaffe. Den ene er ved at observere, om du oplever halsbrand, hovedpine og endda humørsvingninger. Disse kan indikere din afhængighed af kaffe. Se også, hvis du har svært ved at koncentrere, hvad du laver uden en kop kaffe på din side. Har en lignende observation til din hånd. Rystende hænder, som du ikke føler før, er et tegn på, at du har afhængighed.

Kaffe i sig selv er ikke dårligt

Hvordan at vide, hvis du er afhængig af kaffe. Udmattelse og migræne.
Hvordan at vide, hvis du er afhængig af kaffe. Udmattelse og migræne.

Kaffe i sig selv er ikke dårligt. Hvad er ikke godt, er, når du allerede er på det punkt for afhængighed. Uanset om du tager verdens dyreste kaffe ligesom kona kaffe, eller du har den lavet som cappuccino eller beredte det i en italiensk måde eller blot have det i café for en tyrkisk kaffe, den nederste linje er, det hele indeholder koffein. Det bærer skade på vores krop, det gør os svagere og forårsager en række sygdomme. Ingen foreslår du stoppe med at tage kaffe, men hvad der er spurgt om, at tage det moderat. Nu holde din afstand fra disse bønne kværne, kaffemaskiner og espressomaskiner.