E2h

Sådan hjælper nogen i afhængighed opsving

Forsøger at komme ud af afhængighed er en af de sværeste kampe alle kan opleve for misbrugeren selv og for sin familie og venner. Afhængighed kommer i mange former såsom kokain afhængighed, alkoholmisbrug, kærlighed afhængighed, gambling, mad afhængighed og mange flere. Uanset hvilken type af afhængighed, er det altid en smertefuld proces for alle involverede.

Det er familien, og dem, der passer narkoman, der står over for den virkelighed, at deres elskede er hooked på noget, og ikke ved, hvordan man kick off vane. Hvis du er i denne situation, her er nogle nyttige tips, du kan følge for at lette inddrivelsen af din kærlighed én.

  1. Hjælpe ham til at indse, at han er afhængig af noget. Konfrontation er ikke altid en dejlig scene, men der er ingen anden måde du kan gøre ham til at indse, at han er en narkoman, medmindre du tvinge ham ind i det. Gør din elskede føler, at hans familie og venner ikke fordømme ham, men i stedet slutter op for ham, så han kan være stærk nok til at acceptere det faktum, og står over for den virkelighed. Det er populært kendt som afhængighed intervention. Du kan høre rådgivere inden denne aktivitet finder sted for coaching og planlægning af intervention.
  2. Accept er blot det første skridt i forsøget på at hjælpe din elskede komme ud af sin afhængighed. Hvis han har accepteret det faktum, så er det nu tid til at tage endnu et skridt mod genopretning ved at få professionel hjælp. Hvis din elskede frivilligt kontrollerer sig til et center, så er dette et godt tegn, at han er seriøs i sin vej ud af den vane. Selv, betyder det ikke altid følger, at han sikkert vil komme herfra. Den smertefulde proces er lige begyndt, og næsten altid en masse tilbageslag ske. Mange narkomaner kunne ikke stå selve processen og gå tilbage til sin afhængighed og med mere intensitet denne gang.
  3. I dette tilfælde har familie og venner til at sætte massive grænser. Tro ikke på alt, at en narkoman, siger, tro, hvad han gør, og blive jordet af realiteterne. Du er nødt til at være fast med ham og få ham til at forstå, at du vil have ham til at holde op.
  4. På dette stadium misbrugeren vil forsøge at gøre noget for at narre dig - ikke med vilje selv. Det er bare, at det er også en hård kamp for ham og hans nem vej ud er at manipulere dig ind i det. Nogle gange, for at hjælpe ham, er det bedst ikke at hjælpe ham. Det er altid sandt for dem, der er i stofmisbrug, alkoholmisbrug og lignende.
  5. Pas, at du ikke vil udvikle en codependency vane. Dette er, når du bliver afhængig af at blive brug for misbrugeren selv. I dette tilfælde vil du give efter for noget, din elskede en spørger fra dig for at fylde den forstand, at du er behov for.
Sådan hjælper nogen i afhængighed opsving. Hjælpe ham til at indse, at han er afhængig af noget.
Sådan hjælper nogen i afhængighed opsving. Hjælpe ham til at indse, at han er afhængig af noget.

Drug nyttiggørelse og andre recovery programmer for afhængige mennesker er lige ved hånden, så tøv ikke med at få hjælp. Mange historier er blevet fortalt om afhængighed. Digte er blevet skrevet om det, og det viser, hvordan det føles godt at hjælpe nogen ud af det.