E2h

Hvordan forebygger Yersiniose

Yersiniose kan stort set påvirke næsten alle, så det er den helt rigtige ting at vide, hvordan at forhindre Yersiniose. Tarmkanalen er målet for bakteriel sygdom kaldet Yersiniose, der udløses af bakterien under slægten Yersinia.

Så hvordan kan man blive påvirket af de Yersinia bakterier

Så hvordan kan man blive påvirket af de Yersinia bakterier? Det meste af tiden, Yersinia bakterier formere sig i foder eller vand, der er forurenet med afføring human fæces eller animalsk affald. I de fleste tilfælde er at spise svin det vigtigste udgangspunkt for forekomst af Yersiniose på mennesker. Bortset fra svin, der er flere dyr, som følger efter indføringsafsnittet af svin.

De mest typiske symptomer på Yersiniose omfatter kramper i maven område, feber, diarre, og selv følelsen af at have blindtarmsbetændelse selv om der er ingen. Kort sagt, når mad eller vand er forurenet med affald, kan Yersinia bakterier spredes og inficere mennesker eller dyr, der æder eller drikker det påvirkede mad eller vand.

Hvordan forebygger yersiniose. Gør det til en vane at vaske dine hænder.
Hvordan forebygger yersiniose. Gør det til en vane at vaske dine hænder.
  • Gør det til en vane at vaske dine hænder. Før spise nogen form for mad, at det betaler en masse at vaske dine hænder huske. Du kan aldrig være sikker på om renlighed af dine hænder-de meget hænder du vil bruge til at håndtere og spise mad med. Selv hvis du ikke kan huske at berøre beskidte genstande og laver nogen aktivitet overhovedet, vaske dine hænder før du spiser. Det handler ikke kun om simpel vask. Med vand og sæbe, kan du gøre arbejdet rigtigt ved hjælp af rense dine negle og resten af dine hænder ordentligt og grundigt. For dem, der allerede har en infektion, skal årvågenhed være øget specielt fordi tendensen for spredning af virus er også på spil.
  • Deal med dyr med forsigtighed. Tage sig af, hvordan du behandler dine dyr er én ting (især husdyr) og rydde op i afføring inden for dit område er en anden. Men så igen, kan begge veje skabe betydelig forskel, ikke blot for at undgå Yersiniose men også gode foranstaltninger for miljøet.
  • Se på, hvad du spiser. Dette handler ikke kun om at kende din spise, og se på, hvad du spiser. Renholdelse af den mad, du spiser, og det vand du drikker hele afhænger af den måde, det blev serveret eller kogt. Når man har med mælkeprodukter, den ideelle ting at gøre er at gå for pasteuriserede produkter. Som for fødevarer, lavet af svinekød, så sørg for at det er fuldt kogte. Faktisk er at spise råt svinekød aldrig anbefales af ernæringseksperter og diætister. Altid gå efter den rigtige måde at tilberedninger til wellness af dit væsen, og at de mennesker omkring dig.

Det er meget ideel til at følge enkle måder

Det er meget ideel til at følge enkle måder, du kan overveje, når det gælder forebyggelse Yersiniose. For du ikke at lide af de symptomer, der er forbundet til Yersiniose, aldrig glemme essensen af at holde for øje sikkerheden for dem, der spiser først. Ved hjælp af overvejer de nævnte tips, kan du være sikker på at minimere risikoen for de underliggende betingelser sygdommen medfører.