E2h

Hvordan man behandler cellulitis med antibiotika

Cellulitis er normalt forårsaget og ledsaget af bakteriel infektion på huden, der er ansvarlig for ubehag og kløe. Det kan angribe praktisk talt alle dele af det menneskelige legeme selv om det normalt er synlige på en persons arme og ben. Denne rødlige portion vil begynde at være kløende og endda have en vis form for brændende fornemmelse. Normalt vil det første medicinske behandling, der vil blive indgivet omfatter antibiotika for at udrydde bakterier. Her er nogle tips om, hvordan man behandler cellulitis med antibiotika.

Besøg en læge. Almindelig sund fornuft tilsiger

Besøg en læge. Almindelig sund fornuft tilsiger, at hvis du bemærker noget unormalt på din hud ledsager ved visse symptomer som smerter og kløe, du straks gå til en læge og få det tjekket ud. Som tidligere beskrevet, når du kan se og føle cellulitis på din hud, gør en køre for den nærmeste klinik og få det tjekket ud. Nu, hvis din tilstand er mild, vil du sandsynligvis blive ordineret en behandling i form af antibiotika indtages oralt. Men hvis din cellulitis er svær, så lægen kan have at begrænse dig og give dig antibiotika intravenøst. Under alle omstændigheder skal du sørge din læge tjekker dig ud og sørge for, at du får behandling. Lad ikke betingelsen drysse på før de søger lægehjælp, da det kan føre til flere komplikationer, som du virkelig ikke ønsker at opleve.

Få recepten. Når din læge tjekker din sygehistorie og den cellulitis-ramte område, vil han give dig en recept på antibiotika, der normalt penicillin-baserede antibiotika som cephalosporin. Afhængig af sværhedsgraden af din cellulitis, vil han ordinere tage antibiotika for en 7 til 14 dages periode. Forud for recept, så sørg for at fortælle din læge det andet medicin, du tager regelmæssigt, så han kan sørge for at ordinere antibiotika, der ikke vil være i modstrid med dem.

Gennemfør antibiotika regime. Okay

Hvordan man behandler cellulitis med antibiotika. Gennemfør antibiotika regime.
Hvordan man behandler cellulitis med antibiotika. Gennemfør antibiotika regime.

Gennemfør antibiotika regime. Okay, når du har fået en recept, gå videre og købe alle de ordineret medicin og tage dem religiøst i henhold til instruktionerne på recept. For eksempel, så hvis lægen pålagde dig til at tage 500mg cephalosporiner 3 gange om dagen sørg for at du ikke går glip af dosis. Resultaterne vil ikke være positivt, hvis du ikke følger doseringen ordineret. Efter endt ordinere regime, kan du opleve, at cellulitis forsvinde, hvis ikke endnu helt fjernet. Dette skyldes, at antibiotika gjorde sit arbejde at udrydde de bakterier inficerer området. På den anden side, hvis medicinen viser sig at være ineffektiv så du kan være nødvendigt at gå tilbage til din læge og få ham justere medicin for en injiceret cephalosporin behandling.

Der er andre antibiotiske behandlinger

Der er andre antibiotiske behandlinger, der kan ordineres og indgives til Dem for at behandle cellulitis, men disse vil afhænge af, hvor alvorlig, og hvis den første linje af antibiotika ikke kan mindske infektion. Sørg for at holde besøger lægen for at få, hvad du har brug for. Husk at undgå alkoholiske drikke, mens på antibiotika, da det vil ophæve bakterie-kampene effekt. Hvis du har brug smerter eller kløe lindring, lægen og ordinere en creme eller oral relief medicin så godt.