E2h

Hvordan man behandler simvastatin bivirkninger

Simvastatin anvendes til styring cholesterol

Simvastatin anvendes til styring cholesterol. Selv om en effektiv, har denne hypolipidæmiske stof mange bivirkninger, herunder følelse af svaghed, fordøjelsesbesvær, diarré og mavesmerter. Andre ikke almindelige bivirkninger inkluderer muskelkramper, hukommelsestab, og ledsmerter. Standsning af simvastatin indtag er ikke det bedste valg, selv om. Du kan behandle sine bivirkninger, mens du nyder den behandling fra stofferne ved at følge nedenstående tips:

Hvordan man behandler simvastatin bivirkninger. Tag smertestillende medicin.
Hvordan man behandler simvastatin bivirkninger. Tag smertestillende medicin.
  • Tag smertestillende medicin. Mavesmerter, muskelsmerter og andre former for smerter i kroppen er almindelige, når man tager simvastatin. Du kan tage over-the-counter smertestillende medicin som ibuprofen til at mindske muskelsmerter forårsaget af at tage dette lægemiddel. Dog kan nogle patienter oplever alvorlige bivirkninger i stedet for behandling, når du tager smertestillende medicin med simvastatin. Det er bedst at du taler med en læge først, før du tager noget.
  • Tag multivitaminer. Multivitaminer er generelt sikkert selv når det tages sammen med andre lægemidler, såsom simvastatin. Din almindelige multivitamin er allerede fint for dette. Vitaminerne vil pleje kroppen, hvilket er nyttigt i behandling af stoffets bivirkninger. Fordøjelse vil også blive hjulpet ved at tage multivitaminer. Selv kognitive bivirkninger kan behandles med en daglig dosis på multivitaminer.
  • Har en afbalanceret kost. Tal med en diætist om den bedste kost for din tilstand. En velafbalanceret måltid er ofte den sikreste satsning. Spis masser af grøntsager, frugt og andre fedtfattige proteiner. Spise godt holder balancen i din krop, som ikke kun er nyttig til behandling af simvastatin bivirkninger. Hvis du gør det hjælper med at forbedre din generelle sundhed, også.
  • Tag ikke alkohol. Leverskade vil være resultatet af at drikke alkohol, mens du tager simvastatin narkotika. Alkoholiske drikkevarer er allerede kendt som lever destroyere. Simvastatin medicin kan medføre alvorlige skader på leveren, også. Hvis du ikke kan holde sig væk fra at drikke alkohol, og drik kun op til en portion på en dag-hverken mere eller mindre.
  • Drik masser af vand. Adskil en tre-liters beholder med drikkevand og sørg for, at du vil forbruge det hele på én dag. Hold din krop hydreret hjælper med at lindre muskelsmerter, manglende fokus, hukommelsestab, og hovedpine. Uden nok hydrering, kan du kun lide værre muskelsmerter og svært ved at huske. Også, undgå at drikke drikkevarer, der kan berøve din krop med fugt ligesom kaffe, te og sodavand. Hvis du ikke kan holde sig væk fra disse, så drikker mere end tre liter vand hver dag. For eksempel, i hver kop kaffe tilføje tre glas vand. Dette er nok til at genopbygge kroppen med den tabte væske.
  • Tal med en læge. Simvastatin medicin bør kun tages med en læges recept. Du bliver nødt til at bruge det i lang tid, også, hvilket gør det nødvendigt at behandle dets bivirkninger på lang sigt også. Lægen vil hjælpe dig med at beslutte de bedste behandlinger for stoffets bivirkninger. Han kender det bedste for din tilstand, også.

Tider, behøver behandling af simvastatin bivirkninger ikke. I dette tilfælde kan din læge anbefale dig at stoppe med at tage stoffet. Skønt simvastatin er effektiv, er det ikke den eneste behandling for at kontrollere cholesterol. Livsstilsændringer og andre naturlige behandlinger er stadig de bedste måder at få en "rigtig" kur.