E2h

Hvordan man bruger holistisk medicin til behandling af kræft

Ved behandling af kræft

Ved behandling af kræft, er holistisk medicin generelt forbundet med konventioner vestlige medicin. I det væsentlige, fokuserer holistisk medicin på hele det kræftpatient. Du er nødt til at overveje sine åndelige og følelsesmæssige forhold, så du kan hjælpe ham helbrede fra kræft. Her er nogle skridt til at lade dig bruge holistisk medicin til at behandle kræft:

 • Forstå de forskellige tilgængelige holistisk terapi. Da der er mange helbredende teknikker, der kan påberåbes, dit mål er at bestemme den mest egnede til din kræftpatient. De mere populære teknikker omfatter følgende: bøn, meditation, visualisering, aroma terapi, yoga, hypnose, akupunktur, massage terapi, qigong, og psykologisk rådgivning, for at nævne et par stykker.
 • Se nogle on-line steder at vide mere om holistisk terapi. Tjek nogle af de store kræft-relaterede sites som støttes af Den Europæiske Cancer Society og National Cancer Institute. De giver pålideligt overblik over de forskellige holistiske behandlinger. Desuden angiver de retningslinjer, bruger disse holistiske behandlinger.
 • Kender de specifikke holistisk terapi for din kræftpatient.
  • Akupunktur kan hjælpe din kræftpatient til at håndtere smerte. Det kan også hjælpe ham med at reducere sin angst og sin stress uundgåeligt anlagt af kræft og den efterfølgende behandling af kræft.
  • Massage terapi kan primært hjælpe med at øge din cancer patients blod cirkulation. Det kan også lindre hans træthed, selv ømhed i hans krop på grund af hans kræft.
  • Aroma terapi kan koncentrere sig om at løfte din kræft patientens ånder. Det kan også bidrage til at forbedre hans humør mens hans kræft bliver behandlet ved hjælp af de vestlige medicinske konventioner.
  • Meditation kan lade din kræftpatient oplever en vis følelse af ro. Meditation kan tillade ham at stille hans sind. Du kan opmuntre ham til at afsætte en halv time, to gange om dagen, for meditation. Der er en masse af let tilgængelige materialer om meditation. Den mest populære formelle system, som du måske overveje at dele din kræftpatient er det transcendental meditation.
  • Qigong kan genoprette balancen i din kræftpatients sind og krop. Det er hovedsageligt en form for motion, der inkorporerer nogle åndelige aspekter. Du kan tilmelde dig en klasse til at lære det, eller du kan blot henvise til nogle materialer og praktisere det ved dig selv. Du kan også besøge den officielle hjemmeside for Qigong Institute.
 • Faktor i muligheden for at deltage i et klinisk forsøg. Der er forskellige forskningsprojekter bestræbelser der koncentrerer sig om anvendelse af holistisk medicin som en tilgang til behandling af cancer. Du kan drøfte denne mulighed til din kræftpatient. Opdateret liste over tilgængelige og igangværende kliniske forsøg landsdækkende kan tilgås via den officielle hjemmeside af National Cancer Institute.

De faktiske omkostninger ved holistiske behandlinger er ekstremer

Hvordan man bruger holistisk medicin til behandling af kræft. Forstå de forskellige tilgængelige holistisk terapi.
Hvordan man bruger holistisk medicin til behandling af kræft. Forstå de forskellige tilgængelige holistisk terapi.

De faktiske omkostninger ved holistiske behandlinger er ekstremer. Det kan være gratis, ligesom bøn og visualiseringsteknikker, eller det kan være dyrt, siger benytter akupunktur terapi. Din kræftpatient skal religiøst konsultere sin læge for at få den mest egnede medicinsk rådgivning fra den holistiske medicin teknik til at forpligte sig til pleje, der skal overholdes.