E2h

Hvordan man bruger positive bekræftelser til at ændre dit liv

Med alle de motiverende foredrag omkring at fortælle andre at give positive vibes, eller positive bekræftelser, er det ikke underligt, hvorfor disse begivenheder trække folk i. Folk i salget er ikke de eneste, der med fordel bruge positive bekræftelser i deres daglige eller professionelle liv . Positive bekræftelser kan anvendes som en livslang redskab gennem mange forskellige arenaer i livet.

Andre erhverv såsom lærere, både i uddannelses-eller en coaching felt, udnytte kraften i positive tilståelser for at påvirke deres elever på en positiv måde. Positiv bekræftelse er blevet undervist i kirken, og selv i bibelsk forstand.

Du kan spørge

Du kan spørge, hvordan positive bekræftelser kan ændre dit liv, din holdning, eller de situationer, der kan opstå i dit daglige liv, såsom relationer med andre. Positiv tilståelse kan være en opløftende oplevelse for mange, selv i de værste tider. Ved at tale positivt om en situation, giver det dig at se på situationen som mere som glas halvt fyldt, snarere end som et glas halvt tomt. For eksempel, hvis du kan have været at udfylde ansøgninger om beskæftigelse og har endnu at blive ansat kan dette efterlade dig med en følelse af at blive afvist. Hvis du har besluttet at sige til dig selv, højt, at du fortsætter i din jobsøgning, og du vil have det job, du har været der ønsker, og derefter ved at tale positivt, det ikke kun vil hjælpe med at holde dig motiveret, men det vil også hjælpe med at holde dig fokuseret på målet. Det kan være nemmere at være negativ om situationer, end det er at være mere positiv, det tager indsats fra din side at bekende positive bekræftelser over en tilsyneladende negativ situation.

Et andet område

Hvordan man bruger positive bekræftelser til at ændre dit liv. I bibelen står der at kalde de ting.
Hvordan man bruger positive bekræftelser til at ændre dit liv. I bibelen står der at kalde de ting.

Et andet område, der rammer mange individer er et sundhedsmæssigt problem. Hvis en uheldig sygdom har ramt dig, kan du ikke ønsker at høre eller fokusere på de negativer eller et negativt resultat. Dine venner eller familiemedlemmer bør støtte dig i denne svære tid, og de skal være positive og bruge positive bekræftelser for at give dig håb og en vision om et bedre resultat end hvad du kan opleve. Mennesker, der er syge kan let blive deprimeret og isoleret, så det er vigtigt, at din spiritus være fyldt med positive følelser. Der er endda institutter, der giver denne form for særlig opmærksomhed i at være positiv med deres patienter. Du bør ikke forveksle dette med falske håb og falske forventninger. Det kan være et faktum, at du kan være syg nu, men ved din familie og dig selv opholder sig positivt og sige positive ord som du er helbredt, og at du føler dig godt, vil ikke gøre situationen værre end det måtte være. Det er blevet foreslået for folk, der er deprimerede eller syge, at få en god dosis af latter i daglig, som det er blevet sagt latter udløser dele af hjernen til at sende afsted kemikalier, der giver følelsen af lykke og afslapning.

I Bibelen står der at kalde de ting

I Bibelen står der at kalde de ting, være ikke, som om de er. Opkald ting i dit liv kunne ske ved en negativ eller positiv erklæring. Det ville være bedre, hvis du sagde, der gør mig træt, end at sige, at noget gør dig syg. At være træt er ikke så slemt som at være syg. Positive bekræftelser kan hjælpe dig med at holde fokus på det positive i livet, kan tingene altid blive værre. Ved at tale positivt over enhver situation, kan det ikke kun gøre dig føler sig bedre om situationen, men taler positivt har evnen til også at ændre situationen. Tale eller giver positive tilkendegivelser kan altid hjælpe på en eller anden måde, men taler negativt kan være skadeligt på mange måder.