E2h

Hvordan man kan reducere astmaanfald

Med den stigende forurening af vores miljø gennem giftige gasser og affald, er det ikke så mærkeligt, at flere og flere mennesker er ved at udvikle og lider af kroniske luftvejssygdomme som astma. Der er millioner af mennesker i øjeblikket lider af astma. Selv folk med astma født med det, den dårlige luft, vi alle indånder i hverdagen sikkert ikke hjælpe på alle. At forbedre livskvaliteten for disse ramte mennesker, er der en række af de foranstaltninger, de kan træffe for at reducere hyppigheden og sværhedsgraden af astmaanfald.

Hvordan man kan reducere astmaanfald. Holdes væk fra allergiske stoffer.
Hvordan man kan reducere astmaanfald. Holdes væk fra allergiske stoffer.
  1. Kontakt en læge. Besøg din læge og drøfte de forskellige behandlingsmuligheder til rådighed for din tilstand. Han vil sandsynligvis ordinere vedligeholdelse og akutbehandling medicin til at undertrykke og stoppe dine angreb. Disse er kun midlertidige foranstaltninger, og du bliver nødt til at gøre meget mere for at sikre, at du kan trække vejret lettere. Finalize en behandlingsplan med din læge, der tackler forebyggelse og reduktion af angreb.
  2. Undgå stress. For de fleste astmatikere, er et angreb udløst af stressende situationer, der fører til angst. Evaluer dit hjem og arbejdsmiljø og kigge efter de områder, hvor du er stresset eller føler mere ængstelig. Undgå disse områder og situationer. Tal med dine kolleger og familie og drøfte med dem, hvad en stressende situation kan gøre for dig. På denne måde kan de våge over dig og hjælpe dig mindske stress og angst.
  3. Holdes væk fra allergiske stoffer. Har din læge teste dig for allergi til at bestemme de stoffer og elementer, du bør undgå. På samme tid, hvis din læge afgør de ting, du er allergisk over for kan han ordinere forskellige allergi skud, der vil beskytte dig mod disse allergier. Uanset om du er allergisk over for jordnødder, skaldyr eller kat hår, så sørg for at undgå dem alle sammen. Du virkelig ikke ønsker at udløse et nyt angreb.
  4. Arbejde ud. Aerobe øvelser som jogging, gåture og cykling kan i høj grad oprustning din modstand mod astmaanfald. Arbejdet ud vil få dine lunger arbejder lige og vejrtrækning, som det skal. Nogle undersøgelser har vist, at astmatikere der motionerer regelmæssigt er mindre tilbøjelige til astmaanfald.
  5. Fjern irriterende og dufte. En anden måde at forebygge astmaanfald, er ved at reducere andre elementer i dit hjem, der kan udløse et angreb som stærke dufte og støv. Sørg for at rengøre og støv dit hjem regelmæssigt, mens iført en ansigtsmaske. Fjern eventuelle duftende stearinlys og stoffer, der indeholder fnug og små partikler.
  6. Spis rigtigt. Begynde at spise rigtigt og se din astmaanfald miste sin bid. Spis mere frugt, grøntsager og andre fødevarer med et højt protein og fiber. Undgå mælkeprodukter og røget kød, da dette kan udløse anfald, som du ikke ønsker. Bortset fra disse, skal du sørge for at drikke masser af vand dagligt og tage kosttilskud som multivitaminer. En sund kost kan reducere stress i kroppen, hvilket vil til gengæld reducere hyppigheden af dine astmaanfald.
  7. Tilføj mere grøn til dit hjem. Få mere frisk ilt ind i dit hjem ved at tilføje flere planter som bregner. Jo flere planter, du har inde, jo mere ren ilt vil du indånder.

Der er mange andre måder at reducere hyppigheden af astmaanfald

Der er mange andre måder at reducere hyppigheden af astmaanfald. Nogle endda inddrage alternativ og urtemedicin. Men den bedste måde er at stadig konsultere en læge og bor lige.