E2h

Hvordan man lærer at slappe af

Stress er en konstant i den moderne verden

Stress er en konstant i den moderne verden. Den eneste måde du kan få kontrol over dit liv og din stress er at lære at slappe af. De nødvendige redskaber til at slappe af, vil holde med dig hele dit liv. Følg disse trin, og du vil være i stand til at slappe af.

  1. Træk vejret dybt. Mindst to gange om dagen stoppe for at trække vejret. Virkelig tænke på ilt du har brug for at fortsætte med at leve. Inhale langsomt til en tæller til tre og derefter holde vejret for en anden tæller til tre. Udånder til en optælling af fem. Vær sikker på at koncentrere sig om at udfylde dine lunger derefter langsomt tømme dem. Bare trække vejret og koncentrerer sig om din ånde vil hjælpe dig begynde at slappe af.
  2. Tag en tur. Stress gør fysiologisk skade på din krop. Det skærper musklerne, øger blodgennemstrømningen, mens snærende arterier og kan give dig hoved og krop ømhed. Tag et skridt væk ved at tage en tur, når du begynder at føle symptomer eller når du bare har brug for en pause.
  3. Lyt til musik. Musik af enhver form er en fantastisk måde at komme i kontakt med din krop og slappe af. Nogle mennesker tyder på, at hurtig musik med tunge beats ikke er meget afslappende men selv hård musik vil opfordre dig til at flytte.
  4. Pause for regelmæssige pauser. Tag små pauser til at trække vejret og strække hver gang du har været siddende eller stående for længe på arbejdspladsen. Så tage pauser i din rutine for en ferie mindst en gang om året. Selv hvis du bliver hjemme med en bog eller stak af film, ændre din rutine ved at tage en pause til at slappe af.
  5. Kør (eller svømme) for dit liv. Walking er ikke nok motion til at reducere stress på lang sigt. Du har brug for regelmæssig, hjertepumpende aerobe motion. Hent den ved at køre eller svømning ligesom dit liv afhang af det. På mange måder det gør, fordi du har brug for de sundhedsmæssige fordele til rådighed fra løb eller svømning.
  6. Spis rigtigt og godt. For mange mennesker stress induceret spise er en undskyldning for forbrugende sukker, fedt og andre junk foots. Dit travle liv kan drive dig gennem drive-thru, men når den gør det er at holde dig fra at kunne slappe af. Spis rå frugt og grøntsager, når du har brug for en hurtig snack. Derefter tage tid at forberede et måltid og spise langsomt. Nedbremsning hjælper dig med at slappe næsten lige så meget som de naturlige vitaminer og mineraler, du får fra at spise rigtigt.
  7. Gør søvn en prioritet. Søvn er afgørende for livet. Det er, hvordan du skal bruge en tredjedel af dit liv, så gør ikke dig selv komme bagefter. Få en fuld nat søvn hver nat.
  8. Vide, hvornår man skal gå væk. Undgå argumenter og spændte situationer, når du kan. Mind dig selv, at der er nogle ting, du ikke kan kontrollere, og det øverste punkt på denne liste er andre mennesker. I stedet for at forsøge at ændre andre skal du vide, hvornår de skal gå væk fra stress.
  9. Grine som om du mener det. Den største stress reliever er latter. Du kan le ad det latterlige, det verdslige eller irriterende. Bare vær sikker på at du kan grine så du kan slappe af.
Hvordan man lærer at slappe af. Pause for regelmæssige pauser.
Hvordan man lærer at slappe af. Pause for regelmæssige pauser.

Stress relief skal være en prioritet i dit liv, før stress tager dit liv. At lære at slappe af hjælper dig overleve livet og reducerer dine chancer for hjertesygdomme og andre helbredsproblemer, der kan alvorligt begrænse din tid på Jorden.