E2h

Hvordan man laver en hurtig hjemmelavet varmepude

Mange ømhed og smerter kan afhjælpes med en varmepude

Mange ømhed og smerter kan afhjælpes med en varmepude. En varm komprimere kan nemt afhjælpe en mavepine, nakkesmerter, forstuvninger og mange andre simple muskelkramper og smerter. Hvis du ikke har en varmepude på hånden, så fortvivl ikke. Du kan lave en selv at finde øjeblikkelig lindring. Det er billigt og du kan bruge mange ting, du allerede har i dit hjem.

Her er hvordan man laver en hurtig hjemmelavet varmepude.

Hvordan man laver en hurtig hjemmelavet varmepude. Lav en pude lavet af et varmt håndklæde.
Hvordan man laver en hurtig hjemmelavet varmepude. Lav en pude lavet af et varmt håndklæde.
  • Brug en vandflaske. Den hurtigste måde at lave din egen varmepude er at bruge en almindelig vandflaske. Du kan bruge en metaldåse eller en glasflaske, hvis du har en. Hvis du bruger en plastflaske, skal du sørge for plast er robust, så du skal ikke bruge engangs plastflasker, da disse ikke kan modstå høje temperaturer. Fyld flasken med varmt vand og dækker stramt. Vikl flaske med en lille håndklæde og placere den på det angrebne område.  
  • Brug en gammel sok. Har du en gammel rør sok, som du ikke længere bruger? Placer den i mikrobølgeovnen på høj for et minut eller to. Når du tager det ud, er det klar til at blive brugt som en varmepude. Fordi det er lang og smidigt, kan du bruge den på ryggen, over dit hoved eller øjne. Bare sørg for, at sok du bruger er ren og nyvasket!
  • Lav en pude lavet af et varmt håndklæde. Kog noget vand og lægges i blød et lille ansigt håndklæde ind til for et par minutter. Når håndklædet er varm, vride ud overskydende varmt vand og læg den varme håndklæde på din krop. Hvis du ønsker at beskytte dig selv mod varme, placer håndklæde inde i en plastik ziplock taske, og det er klar til brug.
  • Brug en gammel pudebetræk og tørre bønner. En anden måde at lave dine egne hjemmelavede varmepude er at udfylde et lille kast pudebetræk med nogle bønner. Først skal du sikre kluden er ren. Næste placere et par håndfuld bønner inde i posen. Hvis du ikke har bønner, kan du også bruge kogte ris. Men sørg for at du ikke bruger den microwaveable sort. Fyld ikke kast lagen hele vejen, kun omkring halvvejs. Bind den anden ende, eller sy det fast. Når du skal bruge det som en varmepude, placere hele pose i mikroovnen og varme på høj i et minut. Lad det køle af i et par sekunder, før du placerer den interimistiske varmepude på din krop til at forebygge scorching.
  • Gør det en aromaterapi oplevelse. For en ekstra bonus, kan du sætte et par dråber æterisk olie på kluden, du bruger til at hjælpe sprede duft. Lavendel, pebermynte og eukalyptus kan alle bruges til at hjælpe dig føle sig mere afslappet.
  • Giv det en god ryste før placere på kroppen. Når du bruger nogen af dine hjemmelavede varmepuder, skal du sørge for at lade det hvile i et par sekunder, og ryst den lidt. Denne måde, du fordeler varmen og du kan forhindre dig i at blive brændt.

Som du kan se, med et par nemme at finde husholdningsartikler, kan du lave din egen varmepude og find hurtig lindring fra din krop ømhed og smerter.