E2h

Hvordan til at genkende hals kræft

Throat kræft fortsætter med at være en af de mest almindelige kræftformer i verden. Det er en abnormitet fundet enten på halsen, at tungens basis, tonsiller eller svælget forårsager problemer med at tygge og synke, blandt andre. Det er en sygdom, der rammer flere mænd end kvinder over en alder af 50, der ryger og forbruge tunge mængder af alkohol. For at anerkende hals kræft, se listen nedenfor fælles tegn tilskrives sygdommen:

  1. En klump i halsen. Kræft opstår gennem dannelsen af unormale celler, der konvergerer i klumper, mere almindeligt kendt som en tumor. En sikker indikation af strubekræft er en klump i halsen eller ondt i halsen, der synes at aldrig gå væk, på grund af dannelsen af kræftceller i området. Hvis det føles som om der er noget der er indgivet i din hals, som du ikke kan synes at tage væk, straks kontakte din læge for at kontrollere, hvad der er årsag til klumper, fordi det kan meget vel føre til hals kræft.
  2. En vedvarende hoste. En hoste er mindre af en tilstand end din krops naturlige reaktion på irritation i halsen området. Hvis du har en hoste, der ikke går væk, det betyder blot, at din krop forsøger at fjerne irritation i halsen, som muligvis kunne være forårsaget af disse cancerceller.
  3. Slim med blod. Koblet med vedvarende hoste, kan du se tegn på blod, som du udskiller slim fra halsen forårsaget af degeneration af væv omkring din svælg. Vedvarende hoste kan også "bunden" din hals og beskadige foring, får det til at bløde.
  4. Smerter eller synkebesvær. Dette er formentlig en af de kontrollampe tegn på strubekræft. Hvis der under måltider, du har svært ved at sluge, eller endda når synke normalt med spyt, være på vagt over for dens betydning, fordi det bare kunne være abnormaliteter forårsaget af kræft, der gør det svært for dig at sluge.
  5. Hæshed eller åndedrætsbesvær. Kræftceller i halsen området, kan også invadere strubehovedet, så du kan opleve hæshed af stemmen eller vejrtrækningsbesvær i tilfælde af strubekræft. Dette kan også føre til talebesvær, som strubehovedet dybest set styrer dine evner til tale.
  6. Utilsigtet vægttab. Alle disse symptomer er kombineret med tab af appetit fremkaldt af den synkebesvær og generel afsky for fødevarer. Hvad der følger er en dramatisk ændring i vægt, selv om det er utilsigtet. Mens nogle kan sætte pris på at kaste et par pounds, drastiske vægttab er ikke rigtig normalt at folk, så har selv tjekket hvis nogensinde det sker.
Hvordan til at genkende hals kræft. Smerter eller synkebesvær.
Hvordan til at genkende hals kræft. Smerter eller synkebesvær.

Din bedste rustning mod kræft er information og tidlig påvisning, så sørg for at huske denne liste eller holde det et sted praktisk at kontrollere i tider med spekulation for kræft. Når du oplever en eller alle af disse symptomer, er det tilrådeligt at konsultere din læge med det samme, der skal udstedes behandling.