E2h

Hvordan skal man behandle allergi sæsonen

Allergi sæsonen er forfærdelige, især hvis du har brug for at tage sig af dine allergiske reaktioner.

Hvis det er slutningen af vinteren

Hvis det er slutningen af vinteren, du bekymre dig om den kolde, lange hestearbejde. Du begynder at forudse hvordan gå om den endeløse sniffling og nysen. Du forbereder hvordan du sikrer din simple opgave at gå til kontoret er ikke ødelagt af din uendelige perlerække af forkølelser. Og du er endnu ikke tænker på din høfeber eller lejlighedsvis allergisk rhinitis. Besværlighederne sidste indtil det tidlige forår og køre igennem indtil den første drab frost i efteråret ankommer. Normalt vil sommer lette din lidelse fra din allergi.

Hvordan skal man behandle allergi sæsonen. Fjern rod i dit hjem.
Hvordan skal man behandle allergi sæsonen. Fjern rod i dit hjem.

Her er tips, der kan hjælpe dig ansigt og forhåbentlig bekæmpe dine sæsonbetonede eller fælles allergi i løbet af allergi sæsonen:

1. Fjern rod i dit hjem. En rod samler støv. Støv forårsager allergi. Så ved blot at rydde nogle af dine ting, er du faktisk garanterer dig en allergi-frit miljø.

2. Slip af støv fristeder i dit hus. Begynd ved ikke at lægge til eller forlader dit tøj på gulvet. Tøjet vil helt samle støv fra gulvet. Du er dybest set bejle allergiske reaktioner at ødelægge din dag. Derefter kan du overføre dine ting. Sæt dem inde i et skab med glasdøre. For eksempel er bøger et paradis for støv gækkebreve. Så placere dine bøger i støvfrit enklave.

Du kan tjekke din polstermøbler

Du kan tjekke din polstermøbler. Det er uden tvivl et af de værste steder for disse fanget allergener. Overveje at få nogle af disse vaskbart slip dækker. Dæk dine polstrede møbler med dem for at holde dig væk fra de indespærrede allergener, hvis der er nogen.

Du kan også undgå at opbevare eller holde dine ting under din seng

Du kan også undgå at opbevare eller holde dine ting under din seng. Igen vil de let eller let samle støv. Hvis du ikke har noget valg eller lagerplads er et problem, skal du vælge at placere dine ting i lynlås kabinetter, før du gemmer eller holde dem under din seng.

Hvis det er slutningen af vinteren. Slip af støv fristeder i dit hus.
Hvis det er slutningen af vinteren. Slip af støv fristeder i dit hus.

3. Gør noget om temperaturen og luftfugtigheden i dit hus. Styr din bolig temperatur og luftfugtighed så meget som muligt. Brug fans for ordentlig ventilation. Lad den friske luftstrøm rundt. Tjek din air-conditioning enhed. Sørg for, at den er indstillet til at holde luftfugtigheden inde på et lavt niveau. Overvej at ændre filtrene ofte. Gør det månedlige generelt kommer til at være tilstrækkeligt. Du kan også holde din windows åben, og dine døre lukket.

4. Forbered nødsituation. En neti pot er godt for nasal kunstvanding. Lær at bruge det selv. Du kan også holde en god mængde af antihistaminer eller næsespray. De er helt sikkert vil hjælpe dig med at behandle dine allergiske symptomer. Tilsyneladende, er du forpligtet til at konsultere en læge eller en sundheds-udbyderen for at få vejledning om, hvor meget medicin at bruge, når din allergi angreb, og om hvor længe du skal bruge dem.

Efter religiøst gennemføre forslagene ovenfor afslutte dagen ved at tage et bad. Overveje at gøre det inden jeg går i seng. Ved at tage et bad, er du fjerne enhver pollen du kan have indsamlet i løbet af dagen.