E2h

Hvordan skal man behandle smerter forbundet med tendonitis

Tendonitis er en lidelse

Tendonitis er en lidelse, der kan forårsage meget smerte fra hænderne op til armene. Mennesker med senebetændelse vil undertiden være ude af stand til at bruge deres arme og hænder. Smerten fra tendonitis kan være så smertefulde og akut at sove om natten er vanskelig. Her er hvordan du kan håndtere smerten.

Hvordan skal man behandle smerter forbundet med tendonitis. Tendonitis er en lidelse.
Hvordan skal man behandle smerter forbundet med tendonitis. Tendonitis er en lidelse.
  1. Arm seler. Arm seler er en af dine første linjer til forsvar, når det kommer til senebetændelse. Armen seler vil holde dine arme på plads og vil forhindre den i at bevæge sig for meget. Dette vil forhindre armen fra unødvendig spænding og anstrengelse. Husk dog, at armen seler vil holde dig fra at bruge dine arme, mens du er iført seler. Det betyder, at den mængde arbejde, som du vil være i stand til at gøre, vil blive begrænset. Så meget som muligt, planlægge armen seler til weekenden.
  2. Varmt bad. En af de sædvanlige syndere bag senebetændelse er overbelastede muskler og sener i dine arme. Hvis dine muskler er ømme på grund af overskydende stress, en af de enkleste og hurtigste retsmidler, som du kan tage, er et varmt bad. Det varme vand vil hjælpe lindre musklerne og vil forbedre cirkulation at hjælpe de iturevne muskelfibre og muskelvæv til at helbrede hurtigt. Bortset fra varme bade, kan du også bruge en varm komprimere omkring den del af din arm, der er øm i kroppen. Den varm komprimere vil også stimulere blodgennemstrømningen.
  3. Rest. Vær sikker på at få så meget hvile som muligt, hvis du oplever alvorlig senebetændelse. Flytte rundt vil forhindre, at dine muskler fra healing. Bliv hjemme og tage et par dage fri fra kontoret, og drikke som naturlige safter til at øge de vitaminer og næringsstoffer, din krop har brug for vækst. Selleri og hindbær juice er fantastisk til tendonitis smerter, mens du tager din ferie. Det selleri vil bidrage til at styre de nerveender i dine arme, som sender ud smerte signaler, mens den hindbærsaft vil bidrage til at afslappe musklerne i dine arme.
  4. Medicin. Få nogle smertestillende at hjælpe med at lindre smerten. Tal med din læge og bede om nogle forskrifter for at minimere dunkende og prikkende fornemmelse, især hvis det er alvorligt nok til at holde dig op om natten. Husk dog, at alt for mange lægemidler sænke dit immunforsvar og kan i sidste ende sænke din krops tolerancetærskler for smerte. Det betyder, at du får brug for mere medicin bare for at stoppe det samme niveau af smerte.
  5. Øvelse. Når din arm eller hænder er begyndt at komme sig, udføre nogle blide øvelser til tone musklerne. Hvis dit arbejde er, hvad der forårsager stress i dine arme og hænder dog tage hyppige pauser og arbejde blidt at forhindre dine arme og hænder fra at blive overvældet. Med tiden bør dine arme udvikle nok til at håndtere, uanset hvilken type arbejde, du er engageret i.

De hænder og arme er nogle af de hyppigst anvendte dele af kroppen, hvilket er grunden til senebetændelse kan være meget frustrerende. Med disse trin, bør du være i stand til at håndtere smerter fra senebetændelse.