E2h

Hvordan søger zoneterapi til fødderne

Hvis du er en af de mange

Hvis du er en af de mange, der oplever en masse stress og sundhed, så prøv zoneterapi. Zoneterapi hævder at mindske følelsen af stress, body ømhed og selv hjælper med vægttab. Det mener i princippet, at fødderne har en forbindelse til de dele af en menneskekrop. Den ser tæerne som leder, kødet før tæerne som brystet, bagsiden af fødder som ben og osv. Det lyder måske kvaksalveri for nogle, men det har vist sig meget gavnligt for mennesker med helbredsproblemer. Du kan anvende zoneterapi på dine egne ben og prøve at se om det har en effekt på dig. Følg nedenstående trin.

Hvordan søger zoneterapi til fødderne. Grab en terapeutisk eller massage olie du kan finde.
Hvordan søger zoneterapi til fødderne. Grab en terapeutisk eller massage olie du kan finde.
  1. Grab en terapeutisk eller massage olie du kan finde. Find et behageligt område i dit hus, hvor du kan gøre proceduren. Fjern dine sokker og sko. Påfør olie til dine fødder ved at få en rigelig mængde. Sætte på god musik kan være et plus. En kopi af en zoneterapi diagram er en stor hjælp.
  2. Stå og gøre et minut af stretching først. Dette er til klar dit sind og krop til zoneterapi processen. Løft den ene fod og drej din ankel med uret, så mod uret. Gør det samme med den anden ankel.
  3. Sidde og hold din mund. Tryk på kødet i toppen af din fod. Gør dette let, som om masserer. Tryk ikke for hårdt.
  4. Klem tæer og kugler af dine fødder. Som ovenfor, gør dette let, ikke for hårdt, men du vil stadig føle presset.
  5. Denne gang sidder ned med benene lagt ud foran dig i lige linier. Grab begge tæerne og trække dem mod dig derefter tilbage. Gentag i et par gange. Bare en frem og tilbage bevægelse til tæerne. Denne handling forårsager de toksiner, der har bygget op i din overkrop til at bevæge sig nedad indtil de er taget ud.
  6. Stræk tilbage og nå til dine fødder. Denne gang ville du nødt til at løfte fødderne op og ned. Det er lidt ligesom at hoppe i en lys måde, men holder dine fødder, mens du gør. Dette afspænder dine muskler og fald toksiner.
  7. Hvis du har en hovedpine, foden har et tilsvarende areal, som er tæerne. Det lyder måske mærkeligt, men hvis du trykker på din store tå, og hold den mellem fingrene det kan lindre denne smerte. Hold med nok pres for et par minutter, og du vil føle en vis lettelse.
  8. Kontroller dit diagram, og finde et område, hvor du føler muskelsmerter eller noget ondt. Hvis du har skulder smerter i højre side af kroppen, hold din højre fod. Tryk på området under din mindste tå og pres.
  9. Dybest set, du bare se, hvad gør ondt, og tryk på den tilsvarende del af foden. Du kan også bare trykke på de forskellige muskler i dine fødder, hvis et område gør ondt det er, hvor du anvender pres. Du kan endda opdage sygdomme i kroppen ved at kontrollere hvilket område det svarer til i diagrammet.

Zoneterapi kan lyde enkelt at gøre

Zoneterapi kan lyde enkelt at gøre, men fordelene er næppe enkle. Det er overraskende, men det har gjort troende ud af mange skeptikere. Prøv det derhjemme, og du vil blive overrasket over de vidundere af dette alternativ sundhed proces.