E2h

Hvordan til at behandle anæmi med homøopati

Er du har problemer om jernmangel

Er du har problemer om jernmangel? Mangel på jern er udbredt blandt kvinder. Selv om det ikke er en sygdom og kan behandles med ordentlig kost og tage mad rig på jern, bør denne betingelse ikke ses bort fra. Anæmi opstår, når kroppen mangler røde blodlegemer. Røde blodlegemer er vigtige, fordi de giver oxygen til kroppen. De almindelige symptomer på anæmi er hovedpine, træthed, svimmelhed og åndenød. Der er nogle hjem behandlinger, der kan gøres til behandling af blodmangel. Homøopati kan være en effektiv måde at helbrede jernmangel også.

Hvordan til at behandle anæmi med homøopati. Identificer symptomer.
Hvordan til at behandle anæmi med homøopati. Identificer symptomer.
  • Identificer symptomer. Før der træffes jerntilskud, skal du være sikker på at du lider af jernmangel. Under jerntilskud for en rask person ville ikke være godt, det ville kun forårsage toksicitet til kroppen. Når du har gennemført tests og har et bevis på, at du lider af jernmangel, tage den korrekte dosis i henhold til instruktion af din læge. Den fælles dosis ville være 50 mg, tre gange dagligt. Ferrosulfat er en af de bedste kilder til jern, som du kan tage.
  • Konsultere en autoriseret homøopatisk praktiserende læge. Du kan søge efter registreringer af homøopatiske praktiserende nær dit område ved at kontakte de store hospitaler, eller ved at kigge gennem dette website .
  • Kender nogle overvejelser. Kende din sygehistorie er vigtigt, før du foretage den rette behandling. Det er også vigtigt at notere dine fysiske og fysiologiske forhold. Disse ting er vigtige at huske på, hvis du overvejer homøopaten behandling.
  • Har en afbalanceret kost. Som vi alle ved, at spise ordentligt resultater til et bedre helbred. Du skal vide, hvilke fødevarer er høje i jern, der ville hjælpe med at løse dit anæmiske tilstand. Ved behandling af anæmi du bør være opmærksom på alle de ting og fødevarer du bør undgå og tage. Du bør undgå at sove sent, fordi det er en af årsagerne til anæmi. Undgå alkohol drikkevarer, der ikke er godt for maven. Her er en liste over fødevarer, du rådes til at tage: kål, blomkål, linser, bønner, bælgfrugter, nødder, sød kartoffel, rosiner, svesker og grønne bladgrøntsager er meget godt for en anæmisk person. For ikke-vegetabilske fødevarer, er saltvandsprodukter godt til kroppen, fordi de er rige på jern. Lever og marv suppe er god samt.
  • Hydrate godt. Det er også godt at tage en masse af drikkevand i kroppen til at hjælpe med at helbrede anæmi. Drikke mindst 8 glas vand om dagen behandler en masse lidelser og giver fordele på mange måder.
  • Kender nogle homøopatiske midler Her er nogle forslag elementer, som du kan bruge til dine homøopati blandinger;. Hamamellis, millefolium, kolokvint og Merccor. Bare vide den rigtige retning i at gøre det rigtige blanding af det. Du kan tilføje andre elementer til at forbedre effektiviteten. Du kan også tilføje Calcphos og Ferrumphos.

Det er altid bedre at spørge din læge om den rette metode og supplere du bør tage. Din læge kan give dig en præcis test og afgøre, hvilke terapeutiske metode ville suite dig. Du kan give dem din sygehistorie og andre sundhedsmæssige problem, hvis du finder det nødvendigt. At give oplysninger om din medicinske oplysninger ville være en god måde at hjælpe dem med at få den rette medicin, der gælder for dig godt. Held og lykke, og håber dette hjalp!