E2h

Hvordan til at behandle kolik med katteurt

Kolik er en almindelig lidelse hos spædbørn

Kolik er en almindelig lidelse hos spædbørn, faktisk vurderes det, at omkring 25% til 30% af spædbørn i alderen tre uger op vil lide af kolik. Du vil vide, at dit barn har kolik, hvis han hele tiden skriger i mindst tre timer uden synlig grund, og han hæver sine ben, går i krampe, kontrakter hans krop ind i en lille bold eller på anden måde viser på en eller anden måde, at han har smerter i sit maveregionen. Der er mange måder for effektivt at løse kolik, og en af disse er gennem anvendelsen af katteurt. Læs videre for nogle grundlæggende retningslinjer:

Hvordan til at behandle kolik med katteurt. Vide, hvorfor katteurt er god til at lindre kolik.
Hvordan til at behandle kolik med katteurt. Vide, hvorfor katteurt er god til at lindre kolik.
  • Vide, hvorfor katteurt er god til at lindre kolik. Katteurt te har vist sig effektivt at behandle lidelser såsom fordøjelsesbesvær, flatulens og spændinger hos voksne. En svag udgave af dette middel er også almindeligt anvendt til at lindre babyer af deres kolik symptomer.
  • Forbered dine materialer. Du skal bruge følgende: ¼ spiseskefuld tørret katteurt, en kamille tepose, en te bold, et glas målebæger og en flaske. En te bolden, også kendt som te infuser, er en type redskab anvendes til lagt i blød teblade. Det anvendes i stedet for teposer. Det er en god idé, hvis du har disse materialer klar og lige ved hånden, så du let kunne brygge en løsning, når din baby lider af kolik.
  • Bring noget vand til en rullende kog. Hæld kogende vand meget forsigtigt i et glas vand, og dette vil varme koppen (som er nødvendig for lagt i blød katteurt). Når koppen er tilstrækkeligt varm, hæld vandet ud og derefter fyld den med nogle flere af det kogende vand.
    Placer katteurt indeni te bolden, luk det, og derefter nedsænke te bolden i koppen med kogende vand. Medtag også kamille tepose inde i te bolden. Dette vil lade katteurt infunderes i vand, uden bladene bliver spredt rundt. Lad urter stejle som sådan i ca 10 minutter, hvis du har brug for at være i en fart at løse dit grædende baby omkring 5 minutter lagt i blød tiden er okay.
  • Kombiner en halv kop vand og en halv kop af den forberedte te. Dette vil sikre, at dit barns følsomme mave ikke vil blive overvældet af en meget stærk intensitet af din forberedte te. Sæt blandingen i hans baby flaske (sørg denne flaske er grundigt steriliseret) og ryst den indtil blandingen grundigt kombineres.
  • Lad blandingen afkøle. Du skal kun bruge omkring en dråbetæller fuld og lad det dryppe på din babys læber. Nogle andre eksperter anbefaler, at du giver dit barn hele flasken af blandingen, hvis du vælger at gøre dette, bør du kun lade dit barn drikke så meget som hun mageligt kan håndtere.
  • Drikke den resterende te. Hvis du ammer dit barn, er det også en god ide at drikke noget af te selv, dets virkninger vil blive administreret indirekte til din baby via din modermælk.

Husk dog naturlægemidler er generelt sikkert at bruge

Husk dog naturlægemidler er generelt sikkert at bruge, er det stadig meget vigtigt, at du konsultere din barns børnelæge og få hans go-signal, før du begynder at administrere denne type behandling. Dette vil sikre, at dette middel vil være mest effektivt til at lindre dit barns ubehag. Held og lykke, og håber dette hjalp!