E2h

Hvordan til at genkende oxycontin afhængighed

Stofmisbrug er et alvorligt problem

Stofmisbrug er et alvorligt problem, om det er et ulovligt stof eller et ordineret lægemiddel, såsom OxyContin. I de senere år har OxyContin blevet stadig mere populære som påvirker et bredt spektrum af personer. Det er en kraftfuld smertestillende, der kan være farlige og vanedannende. Det stereotype narkoman er ikke længere bare en crack narkoman på gaden. OxyContin har påvirket erhvervsfolk, bo hjemme moms og funktion søjler i Fællesskabets. I erkendelse af en oxycontin afhængighed kan være svært.

Det første skridt i at anerkende en OxyContin afhængighed bliver lagt mærke til en ændring i en persons holdning. Når nogen er afhængige de vil gå igennem trække symptomer og vil gøre tingene ude af karakter. En narkoman vil være argumenterende grund af fysisk trække smerte som kvalme, kulderystelser og træthed. Den person under spørgsmål kan gå fra perioder med lykke til perioder med tristhed hurtigt. Hvis de bliver, vil en narkoman sandsynligvis være i en tilstand af benægtelse og blive vred. Da den afhængighed vokser sig stærkere, vil tolerance over for OxyContin stige så godt. Den afhængige vil føle sig mere smerte, og dermed deres holdning og syn på livet vil ændre sig, og den pågældende person vil vende tilbage til uregelmæssige, mut og uforudsigelige måder.

Den næste tegn til at kigge efter

Den næste tegn til at kigge efter, er en ændring i udseende. Mange folk afhængige af smertestillende medicin har ændret sovevaner. Kontroller for poser under øjnene, ændre i hudfarve og usædvanlig vægttab eller gevinst. Normalt med afhængighed kommer den manglende pleje til ens personlige fremtoning. Nogen, der engang var omhyggelig om deres udseende kan slække på deres hygiejne på grund af et stigende behov for lægemidlet. Når højt på smertestillende medicin, vil mange misbrugere gnide deres arme eller ridse deres ansigt. Til tider deres muskler vil spjæt og de vil svede. Når den afhængighed bliver værre, vil folk begynde fnysende knust OxyContin gennem næsen. Knusning og fnysende pillerne intensiverer højt i mindre tid end at tage pillerne mundtligt. Den afhængige næse vil se indelukket, vil øjnene vand, og det vil se ud som om de har en forkølelse.

Når nogen er afhængige af narkotika ting vil komme til at savne

Hvordan til at genkende oxycontin afhængighed. Stofmisbrug er et alvorligt problem.
Hvordan til at genkende oxycontin afhængighed. Stofmisbrug er et alvorligt problem.

Når nogen er afhængige af narkotika ting vil komme til at savne. OxyContin er dyrt, især på gaden eller "sorte marked". Penge, smykker og andre værdifulde genstande vil begynde at forsvinde. Misbrugere normalt ty til at stjæle, når de løber tør for medicin. Tyveri vil begynde langsomt derefter gradvist stige, da gerningsmanden bliver mere komfortabel i rollen som en tyv.

En anden clue en person er afhængige af OxyContin er den praksis "Doctor Shopping". Doctor Shopping er betegnelsen for en patient, der går fra den ene læge til den næste opnår recepter. Denne metode til at få adgang til receptpligtig medicin er ulovlig og har strenge straffe. Vær opmærksom på en person, der har evnen til at overbevise flere læger til at ordinere smertestillende medicin.