E2h

Sådan at beslutte, om du har brug for statinbehandling

Statinbehandling er en populær medicinsk procedure for personer med hjertesygdomme og lignende. For nylig har store multinationale selskaber annonceret det ustandseligt. Men det er vigtigt at afgøre, om du virkelig har brug for statinbehandling eller ej. Læs videre for at lære mere.

Sådan at beslutte, om du har brug for statinbehandling.
Sådan at beslutte, om du har brug for statinbehandling.

1. Statinbehandling er noget, du ikke skal tage let på. Dette er ikke en regelmæssig medicinering eller behandling, som du kan anvende til dig selv når som helst, du ønsker. Den mest effektive måde at afgøre, om du har brug for statinbehandling er at konsultere din læge. Han vil straks fortælle dig, hvis du har brug for denne form for medicinsk behandling eller ej.

2. Men hvis du ønsker at gøre det selv, er det vigtigt, at du uddanne dig selv først om statinbehandling. Du kan nemt gøre dette ved at gå online, søge efter statinbehandling og vælge forskellige hjemmesider, der vil hjælpe dig til at forstå denne medicin yderligere. Lær og studere dets betydning, bivirkninger, fordele og ulemper, videnskabelige forskere, patienternes og lægers anmeldelser og kommentarer. Gør en indsats for at forstå dens komponenter, dens styrke og svagheder. Bestemme om denne metode har vist sig allerede. Det er de vigtige ting, du behøver at vide, før der træffes beslutning om at få denne behandling. Det er vigtigt, at du får alle dine fakta først for at undgå fremtidig fejlfortolkninger.

3. Ifølge kliniske studier, er statinbehandling gunstig for alle personer, der har følgende sygdom eller sygdom:

  • Koronar hjertesygdom (manglende levere tilstrækkeligt koronar omløb til dit hjerte omkringliggende muskler)
  • Myokardieinfarkt (også kendt som hjerteanfald)
  • Slagtilfælde (nedsat blodtilførsel til hjernen forårsager hjerneskade eller fejl)
  • Perifer vaskulær sygdom (obstruktion af store arterier og vener i arme og ben)
  • Colon cancer (tumorvækst i colon, rectum og appendix område)
  • Inflammation (hævelse reaktion kropsvæv grund af skade eller irritation)
  • Lungecancer (ukontrolleret cellevækst i lungevæv)
  • Katarakt (mattering af den ydre øjelinsen)
  • Hypertension (forhøjet blodtryk)
Sådan at beslutte, om du har brug for statinbehandling.
Sådan at beslutte, om du har brug for statinbehandling.

4. Statinbehandling siges at være effektiv på disse sygdomme og sygdomme. Men det er meget vigtigt, at du er officielt diagnosticeret og har gennemgået en række meget vigtige test og fysisk undersøgelse, før du anvender dette medicinsk behandling.

5. Det betyder ikke, at bare fordi du har et højt kolesteroltal, er du automatisk kvalificeret som en statinbehandling patient. Dit kolesteroltal er kun en af de faktorer, der udgør hjertesygdomme. Du skal være meget forsigtig, ikke lave din egen diagnose uden faktuelt grundlag og faglig høring.

6. Denne form for medicin skal være din sidste udvej. Du bør prøve andre midler, såsom regelmæssig motion, sund kost, ændring af livsstil og lignende. Hvis du har anvendt disse enkle ting til dit daglige liv og stadig intet har ændret sig, så kan du overveje undergår statinbehandling. Bare sørg for du altid konsultere og følge lægens anvisninger.

I dag, skal du have din læges godkendelse og ordentlig certificering, før du kan gennemgå statinbehandling. Bare følg disse tips meget omhyggeligt for at undgå at risikere dit helbred og forhindre spild af din energi, tid og penge.