E2h

Hvordan til at give et hoved massage med ayurvediske teknikker

Stammer fra det indiske subkontinent, ayurvedisk medicin i dag fortsat en indflydelsesrig system af medicin i Sydasien. Den vestlige verden anvender flere af sine metoder på egen hånd som en form for komplementær og alternativ behandling, især brugen af urter, yoga og massage.

Kendt som "Champissage," den ayurvedisk hoved massage er en gammel teknik, der anvendes i tusinder af år af Ayurvedic healere og bliver mere og mere populær i den vestlige verden. Princippet om, at der er energi kanaler kaldet "chakraer" i området over skuldrene er dens grundlag. Disse påvirker funktionen af alle organer i det menneskelige legeme. Du kan genoprette balancen i sindet ved hjælp af massage teknikker, der kan befri disse kanaler fra alle blokke, der forhindrer energien i at strømme frit i hele kroppen.

Hvordan til at give et hoved massage med ayurvediske teknikker. Find et roligt sted for at undgå distraktioner.
Hvordan til at give et hoved massage med ayurvediske teknikker. Find et roligt sted for at undgå distraktioner.

Her er trin, du kan følge på hvordan man kan give et hoved massage med ayurvediske teknikker:

  1. Find et roligt sted for at undgå distraktioner. Har modtageren sidde komfortabelt. Stå bag ham og placere dine hænder let på hans skuldre. Tag flere dybe indåndinger.
  2. Massere skuldrene starter tæt på halsen og bevæger sig udad til skulderbladene. Gentag dette tre gange, hvilket øger trykket du ansøge med hver passage. Lav små cirkler med tommelfingrene på hver side af modtagerens rygrad flytter op til bagsiden af halsen, indtil du når hårgrænsen. Gentag dette to gange.
  3. Placer dine underarme på siderne af halsen og rul dem mod skulderen ved at rotere ved håndled. Gentag denne bevægelse, men denne gang kommer tilbage til midten, når de når skulderen derefter gentage til to gange mere.
  4. Trin til den ene side af modtageren. Placer den ene hånd i bunden af halsen og den anden hånd på hans pande for at holde det fra at falde fremad. Glide din hånd op bag på modtagerens halsen uden at lægge pres på rygsøjlen. Påfør let tryk på bagsiden af hovedet, når du når hårgrænsen. Hvis der synes at være en masse spændinger til stede, tilføje kredsende bevægelser til det opadgående slag. Gentag for omkring fem gange.
  5. Langsomt tillade hovedet at vippe fremad uden anstrengelse eller anstrengelse. Løft forsigtigt den tilbage til den oprindelige position. Denne gang tillade hovedet at vippe bagover uden at tvinge. Tillad hovedet at bevæge sig inden for sit eget område. Gentag dette tre gange.
  6. Løsn håret af modtageren, anvende indisk urte massage olie på hovedbunden og distribuere jævnt over hele hovedet. Med fingrene spredt og pegende opad, bringe dine hænder til siderne af hovedet og langsomt flytte dem i en cirkulær bevægelse, med et let tryk. Sænk dine hænder og anvende den samme masserende bevægelse til et andet område af hovedet. Gentag dette fire til fem gange, som dækker hele hovedbunden.
  7. Bring den ene hånd til modtagerens pande for stabilitet som din anden hånd støtter bagsiden af hovedet. Energisk gnide så meget i hovedbunden, som du kan nå med din bageste hånd. Skift dine hænder 'positionering og gentag på den anden side. Gnid hovedbunden briskly ved hjælp af kun fingerspidserne på begge hænder i omkring et minut.
  8. Kør dine fingre gennem receiveren hår fra toppen af panden mod bagsiden, så de endelige streger trække hovedet lidt tilbage. Læg fingrene over hans pande og derefter trække dem langs panden linje og lave små cirkler over templerne. Gentag dette tre gange.
  9. Afslut massage med bløde strøg begynder på panden og derefter bevæger sig mod bagsiden af hovedet. Gør dette i omkring et minut, og pres lysere og lysere mod slutningen.

Det er skridt

Det er skridt, der skal vise sig nyttige i at give et hoved massage med ayurvediske teknikker. "Champissage" har mange fordele, der nævnes forbedret blodcirkulation og en dyb følelse af afslapning. Det lindrer hovedpine og migræne, stimulerer hårvækst, og forbedrer synet. Desuden er det slapper musklerne på hovedet, nakke og skulder området. Næste gang du beslutter dig for at give nogen en massage, kan du overveje denne tusind år gammel teknik.