E2h

Hvordan vælger krykker, stokke og vandrere

Krykker, stokke og vandrere er nyttige og effektive redskaber til at hjælpe mennesker, der har svært ved at gå. For at undgå forvirring, krykker passer under armhulen. En krykke går hele vejen til gulvet, hvilket gør det en effektiv måde at gå, hvis du ikke kan sætte vægt på benet eller foden. Det kan være fremstillet af træ, metal eller aluminium. Canes er træ eller aluminium sticks, som folk bruger til at læne sig op ad, mens du går eller står op. Dette er for det meste brugt af de ældre og af alle, der har et slemt tilfælde af arthritis. Endelig vandrere er meget lette, lukkede rammer med gummi håndtag og hjul / hjul, der hjælper handicappede til at gå så let som muligt. Valg af det rigtige værktøj for dig, eller til din ven kan være en smule tricky. Selvfølgelig ville du kun ønsker det bedste for din elskede det er derfor, du skal være meget omhyggelige med at vælge. Hvis du vil vide mere om, hvordan du vælger krykker, stokke og vandrere, her er nogle enkle trin, som du nemt kan følge.

Hvordan vælger krykker, stokke og vandrere. Den mest effektive måde at gøre dette på er at først konsultere en terapeut eller en orthopedist.
Hvordan vælger krykker, stokke og vandrere. Den mest effektive måde at gøre dette på er at først konsultere en terapeut eller en orthopedist.
  1. Den mest effektive måde at gøre dette på er at først konsultere en terapeut eller en orthopedist. Sørg for at du ringer først og lave en aftale. Tøv ikke med at spørge om, hvad der er den rigtige form for walking værktøj, der bedst kan hjælpe dig eller din elskede. Lad dem måle din højde og vægt. På denne måde kan de være i stand til at tilpasse enheden ved dimensionering det op korrekt for at opnå maksimal komfort.
  2. Du skal være opmærksom på, at der findes forskellige typer af krykker og stokke. Det er vigtigt, at du kender fordele og ulemper ved hver slags. Det træ type er den billigste. Det er imidlertid en smule tung og det er ikke så robust sammenlignet med aluminium, som er meget lette og holdbare. Det er yderst nyttigt, hvis du har en hård tid med din hånd greb.
  3. Når du vælger en stok, skal du sørge overveje, hvilken type din sædvanlige fodtøj. Dette er specielt nyttigt for kvinder. Vælg en stok, som du nemt kan justere alt efter højden af dine sko.
  4. Som for vandrere, er to typer let tilgængelige for dine behov. Dem med hjul give lettere mobilitet, men kan være en smule ustabil ved første brug. Walkers med hjul har brug for mere energi til at bruge, men er mere stabile.
  5. Det er meget tilrådeligt, at du er fortrolig med din walking enhed. Hvis ikke, skal du kontakte din læge straks for justeringer.

Disse trin er meget effektive og kan i høj grad hjælpe dig med at vælge den rigtige hjælpemidler walking værktøj. Husk altid at se lige, når du bruger disse enheder. Når du justerer din rollator, er det vigtigt, at dine albuer er lidt bøjet og højden af dit håndled skal være den samme som i håndtagene. Når du endelig føler sig trygge, så har du med succes valgt det perfekte værktøj til at hjælpe dig med at gå. Husk, ikke haste, når du er i udvælgelsesprocessen. Held og lykke!