E2h

Sådan helbredelse alkoholisme

Alkohol er en yderst vanedannende stof

Alkohol er en yderst vanedannende stof. Der er mennesker, der bliver hooked på det, og kan ikke fungere uden. Ironisk nok er det samme stof, der forhindrer deres funktionalitet som normale individer. Alkoholisme påvirker ikke kun sindet, men har skadelige virkninger på normal fysiologi så godt. Kroniske alkoholikere er en øget risiko for en lang række andre sygdomme, bl.a. for leversygdom. Metabolitterne af alkohol er et giftigt stof, som skade leveren, hvilket fører til fede degeneration og til sidst, cirrhose. Det er også blevet forbundet med forøget risiko for maligniteter. Alkoholikeren, især når berusede, også udgør en risiko for sig selv og andre. På grund af tabet af hæmninger, de alkoholholdige engagerer sig i risikabel adfærd, der kan forårsage skade på andre.

De dødbringende vanedannende egenskaber af alkohol er dobbelt: fysiologisk og psykologisk. I sidstnævnte er personens sind narret ham til at tro, at han er nødt til at drikke for at være normal. Han kan ikke tænke uden det, han kan heller ikke være en funktionel menneske uden hans fix. Den fysiologiske afhængighed er mere dødbringende: de alkohol abstinenser kan variere fra kulderystelser, kvalme, opkastning, til det mere alvorlige og dødelige syndrom kendt som "delirium tremens" - krampeanfald, hallucinationer, og en risiko for død.

Alkoholisme da, skal behandles og helbredes så tidligt som muligt. Her er nogle tips, som du bør være i stand til at huske på, når helbredelse af en elsket en af alkoholisme.

  • Den bedste måde at starte er at få personen til at indrømme, at han har et problem. Må ikke være stridbar og konfronterende - det kan kun føre til den person, der bliver mere defensiv og fjendtlig, som vil være ulogisk at indlede enhver behandling. Det ville være bedst, hvis den indsats kom fra hele familien i form af en intervention.
  • Du kan tale med din læge om, hvordan du tilmelder din alkoholiske elsket på i et rehabiliteringsprogram. Anonyme Alkoholikere er ikke den eneste program til rådighed for alkoholisme (faktisk nogle objekt til sine religiøse undertoner samt dens meget høje tilbagefald sats). Du kan vælge en, der passer til din elskede ens behov og trossystemer.
  • Undgå steder, hvor drikke er set. Du ønsker ikke den tilskadekomne med at blive lokket til at drikke ved bare at se andre mennesker nyder en fornøjelse han fratage sig selv. Gør det til en vane at gå til "tørre" steder - biblioteket, kirke, indkøbscenter og andre lignende steder, hvor du kan få alkohol-fri sjov.
  • Du ønsker måske at tale med din læge om farmakologiske behandlinger for alkoholisme. Der er nogle stoffer, der viser lovende i kurere alkoholisme ligesom acamprosate og naltrexon.
  • Vær tålmodig og udholdende. Du kan ikke ødelægge års dårlige vaner i en enkelt dag, eller uge, eller måned, eller år. Det vil tage al den kærlighed og omsorg af familien til at helbrede patienten af hans alkoholisme.

Disse er blot tips

Sådan helbredelse alkoholisme. Den bedste måde at starte er at få personen til at indrømme.
Sådan helbredelse alkoholisme. Den bedste måde at starte er at få personen til at indrømme.

Disse er blot tips, og ikke en omfattende guide til hærdning alkoholisme. Trods de bedste bestræbelser, er der ingen 100% garanti for, at de behandlede eller rehabiliteret for alkoholisme vil blive helbredt for livet. Alkoholisme bevarer en meget høj tilbagefaldsrate og dødelighed fra komplikationer fortsat at være høj. Dette er en alvorlig bekymring for folkesundheden, der har brug for mere forskning og indsats fra alle - regeringen, sundhedssystemet, og offentligheden.