E2h

Sådan at bruge naturlige astma helbrede muligheder

Astma forårsager problemet med at trække vejret på grund af hævelse eller betændelse i luftvejene, der fører til lungerne. Det har forskellige typer, såsom Adult astma og allergisk astma, som astma kur ville variere. Når en person med astma begynder at stønne eller forstå for hans ånde, betyder det, at han er at have et astmaanfald.

Astma skyldes et allergen, kan lide som er til stede næsten overalt. For at give dig en idé om, hvad et allergen er, her er nogle eksempler:

  • Dyreskæl
  • Husstøvmider
  • Svampe eller forme, der vokser indendørs
Sådan at bruge naturlige astma helbrede muligheder. Koffein.
Sådan at bruge naturlige astma helbrede muligheder. Koffein.

Der er forskellige medikamenter og lægemidler til astma, der kan give kort og lang sigt relief. De omfatter nogle antiinflammatoriske lægemidler og steroider, der tillader reduktion af hævelsen. Der er også bronkodilatatorer at slappe de muskler, stramme luftvejene, og den mest anvendte medicin er astmainhalatorer og astma dråbeforstøvere. Disse to former for medicin både transportere lægemidler ind i lungerne af astmapatienter. Forskning viser, at langvarig brug af nogle af disse kendte astma medicin kan afgive bivirkninger.

På grund af de mulige virkninger, astma medicin kan medføre, søger nogle mennesker løsningen og helbredelse af mere naturlige astma behandlinger. Disse naturlige behandlinger omfatter kost, motion og afslapning. Her er nogle naturlige retsmidler, der kan hjælpe dig med din astma problem:

  • Koffein. Det giver midlertidig astma relief. Koffein kan findes i kaffe, sodavand, te og chokolade. Koffein bør indtages i moderate mængder.
  • Omega 3 fedtsyrer. Den kommer fra familien af umættede fedtstoffer og indeholder inflammatoriske egenskaber. De er for det meste findes i fisk, korsblomstrede grøntsager som blomkål og broccoli, raps og valnød olie og nogle andre frugter og grøntsager.
  • Yoga. Strækning og korrekt vejrtrækning er meget vigtig for at forebygge astmasymptomer. Yoga er en mental og fysisk disciplin, der stammer i Indien. Dette er brug for beroligende sindet og krop.
  • Afslapning. Stress kan også udløse astma, så hvis du er en person, der lider af astma, så bør du helt undgå stress. Prøv at gøre ting, som ville holde dig væk fra stressende tanker og aktiviteter.
  • Øvelse. Holde dig fit vil hjælpe dig med at undgå astmaanfald. Det er blevet bevist, at motion kan styrke dine lunger, som ville give dig mulighed for at trække vejret med lethed.

Der er også andre naturlige metoder, der menes at være effektive astma behandlinger, men ikke nok beviser til at bevise deres effektivitet. Homøopatiske midler, eller behandling af en patient med fortyndede opløsninger, der giver et resultat, der ligner dens årsag, er en mulighed. Der er også akupunktur, en teknik, der stammer fra Kina, der bruger nåle til terapeutiske formål. Behandlingen er også blandt de alternative astma behandlinger, der kan overvejes.

Omega 3 fedtsyrer. Afslapning.
Omega 3 fedtsyrer. Afslapning.

Astma er en form for sundhedsmæssig anomali, som ikke bør tages for givet af nogen, der har det. Uanset behandling du følger, bare huske på, at ideen er at få bedre og ikke at overtage en anden sygdom, så før noget andet - konsultere din læge, søge råd og gøre tingene i moderate mængder.