E2h

Sådan at drage omsorg for patienter med adfærdsforstyrrelser

Patienter med adfærdsforstyrrelser har brug for ordentlig pleje og behandling. Adfærdsmæssige forstyrrelser kan omfatte psykiske problemer med fokus på adfærd, der både bestemmer følelsesmæssige vanskeligheder og opbygge sociale vanskeligheder for unge og børn. En almindelig adfærdsforstyrrelse hos børn er ADHD eller Attention-Deficit/Hyperactivity Disorder. Symptomerne vises før en alder af syv, såsom hyperaktivitet, hensynsløshed og uopmærksomhed. Ifølge undersøgelser, er der ingen bestemt årsag til Attention-Deficit/Hyperactivity Disorder. På den anden side kan en række faktorer bidrager til Attention-Deficit/Hyperactivity Disorder. Bortset fra Attention-Deficit/Hyperactivity Disorder, er der andre typer af adfærdsforstyrrelser, og patienter, der lider af disse bør lægges den fornødne vægt og medicin.

Sådan at drage omsorg for patienter med adfærdsforstyrrelser. Patienter med en psykotisk lidelse bør tilskyndes til at deltage i velgennemtænkte aktiviteter.
Sådan at drage omsorg for patienter med adfærdsforstyrrelser. Patienter med en psykotisk lidelse bør tilskyndes til at deltage i velgennemtænkte aktiviteter.

Sådan at drage omsorg for patienter med adfærdsforstyrrelser? Her er nogle nyttige tips:

 1. Patienter med en psykotisk lidelse bør tilskyndes til at deltage i velgennemtænkte aktiviteter. Hvis patienten ikke taler, taler med ham en gang til to gange om dagen eller går med ham, kan gøre ham føle sig elsket og plejet om. De har brug for særlig omsorg og opmærksomhed fra folk som dig.
 2. Henvise patienten til psykiatrisk vurdering. Regelmæssig check-up er stærkt anbefales til patienter med adfærdsforstyrrelser, således at lægen kan give den rette medicin for ham.
 3. Hold øje med patientens spise og eliminering rutiner. Sørg altid for at han spise den rigtige slags mad til tiden.
 4. Sørg altid for hans sikkerhed. Hold ham væk fra farer, såsom elektriske apparater, skarpe genstande og lignende.
 5. Hold ham i kontakt med virkeligheden ved at kalde hans rigtige navn, taler til ham, og forklare ham, hvor han er lige nu.
 6. Holde sig væk fra at gøre tid forpligtelser, da det kun vil skuffe patienten.
 7. Føre tilsyn antipsykotisk medicin. Hvis han er ude af kontrol, hvilket bringer ham til en mental institution kan hjælpe.
 8. Patienter med aggressiv adfærd bør tilskyndes til at forblive rolig og stille. Flyt ham til en stille plads til at holde sig væk fra den stressende miljø.
 9. Hvis patienten gør aggressive advarsler, tage ham oprigtigt. Gør dit bedste for at berolige patienten. Hvis han er ude af kontrol, administrere antipsykotisk medicin.
 10. Altid gøre ham føler, at han er i sikkerhed. Tilbyd oplysninger om, hvad der sker omkring ham.
 11. Patienter med ADHD eller Attention-Deficit/Hyperactivity Disorder behov stimulerende medicin, de fleste især ordineret amfetamin og methylphenidathydrochlorid for unge.
 12. Leje en kvalificeret psykiatrisk vicevært til at hjælpe dig og patienten.
 13. Udføre rådgivning. Det kan hjælpe patienten komme sig efter stress og depression.
 14. Undgå at bruge håndjern, nightsticks og andre værktøjer, der kan forskrække patienten. Gør miljøet harmonisk som muligt.
 15. Ros patienten højre væk for gode præstationer og adfærd.
 16. Giv patienten kærlighed og respekt som du altid give til andre individer.

Patienter

Patienter, især børn med adfærdsforstyrrelser skal have ordentlig pleje og medicinering. De er i risiko for psykiske problemer og endda selvmord. Lad ikke disse børn lider. Opsøge medicinsk hjælp er stærkt anbefales.