E2h

Sådan at forstå de sundhedsmæssige fordele ved Camu bær

Camu bær er en af de nyeste typer af frugt, der vokser i popularitet, og som rammer købmandsvarer hylder i høje tal. Der har været meget hype om Camu bær, og hvis du ønsker at vide om de sundhedsmæssige fordele, der er forbundet med denne type af frugt, her er nogle funktioner i frugten, som vil hjælpe dig med at forstå, hvorfor Camu bær kan være et nyttigt og sunde del af din kost.

Sådan at forstå de sundhedsmæssige fordele ved camu bær. Vitamin C.
Sådan at forstå de sundhedsmæssige fordele ved camu bær. Vitamin C.
  • Vitamin C. en af de mest berømte funktioner i Camu bær er, at de er formentlig den rigeste naturlige kilde til vitamin C i hele verden. Der er masser af frugt, der er rig på C-vitamin, såsom citrusfrugter som citroner og appelsiner. Men Camu bær har imidlertid meget koncentreret mængder af C-vitamin C-vitamin er et meget vigtigt vitamin som hjælper styrke immunsystemet. Dette vil igen, hjælper med at gøre dig kæmpe alt fra bakterier til bakterielle infektioner bedre.
  • Fotokemisk. Bortset fra de koncentrerede mængder af C-vitamin, der er også masser af fytokemikalier findes i Camu bær. Disse fytokemikalier er naturligt forekommende stoffer, der findes i frugt og grøntsager, og som beskæftiger sig med en lang række sygdomme og lidelser, lige fra almindelig forkølelse til kræft, hjertesygdomme, astma, og selv Alzheimers sygdom. Naturligvis dog Camu bær er ikke den eneste nøglen til at bekæmpe off dine sygdomme, men det kan være meget nyttige i at gøre kroppen stærkere og mere modstandsdygtig over for udviklingen af disse typer af sygdomme.
  • Antidepressiv. Et af de mest berømte ernæringseksperter i landet, Gary Null, har offentliggjort de anti-depressive virkninger af Camu bær. På grund af de fytokemikalier der findes i Camu bær, har det været brugt til at forbedre sindsstemningslidelser indbefattende depression. Hvis du føler dig blå, og hvis du har brug for en hurtig pick up til at lyse op dit humør, overveje gumlede på et par Camu bær. På grund af de antidepressive virkninger af Camu bær, har nogle mennesker begynder at kalde det de glade bær, fordi de kan løfte dit humør og gøre du føler dig bedre.
  • Anti-inflammatorisk. Den Camu bær ikke kun forebygge betændelse, men har også anti-inflammatoriske egenskaber, som gør det til en meget potent mad i at hjælpe dig med at forebygge inflammatoriske sygdomme, såsom gigt og endda hjerte betændelser. Denne frugt siges at være i stand til at reducere dannelsen af plaque, der giver hjerte-inflammation, som kan føre til dårligere sygdomme.
  • Kig efter research. Husk dog, at der på nuværende tidspunkt er research på Camu bær er endnu ikke afsluttet. Mange virksomheder er kun lige begyndt at gøre seriøse undersøgelser på denne frugt. Det vil tage nogle år endnu til formelle resultater skal offentliggøres, især fordi denne frugt er først for nylig blevet populariseret på massemarkedet. Som sådan, bør du altid tage al den hype, der kommer med frugt med et gran salt.

Selv hvis Camu bær er ikke løsningen på Alzheimers, kræft og mange andre sygdomme, der er forbundet med det, er der stadig en række grundlæggende sundhedsmæssige fordele, at denne fotokemiske og vitamin-rige frugter kan give dig. Dette er grunden til at få et par af disse bær i dit køkken og lære at indarbejde dem i dine måltider og kost bør være en prioritet.