E2h

Sådan at lukke et sår i løbet af førstehjælp

At lære at lukke et sår i løbet af førstehjælp er afgørende for at hjælpe såret heler hurtigere. Dette er også nyttige i at forebygge yderligere smitte og minimere ar. Men for at få succes i lukke sår, skal man være grundigt forberedt og være opmærksom på den rigtige metode til at gøre dette.

Her er de skridt til at følge for at lukke et sår i løbet af førstehjælp:

  1. Den første ting du skal gøre, før du lukker et sår er at sikre, at dine hænder grundigt rengjort. Brug af sæbe og desinficeret vand, krat dine hænder. Bagefter får latex handsker og bære dem på dine hænder. Dette forhindrer spredning af infektioner i såret. Kontroller også, dit hår, der kan komme i vejen for rengøring og lukke såret. Det ville være bedre, hvis du bruger en hår klip eller endda et hårnet.
  2. Efter at have sikret, at dine hænder er rene, kan du nu begynde at rense såret. Dermed bør du også rense omgivelser såret. Sørg for at fjerne enhver form for snavs, snavs og døde hud fra såret, der kan påvirke, når du forsøger at lukke såret.
  3. Den næste ting du skal gøre, er at anvende benzoin i såret. Efter rengøring såret, bør du tørre det ramte område. Ligesom med en limstift, anvende benzoinen til begge sider af det berørte område. Vær forsigtig, hvordan du gør dette. Kom benzoin indersiden af sår kan forårsage irritation. Du kan placere benzoin på spidsen af din finger og forsigtigt sprede det rundt i området, eller du kan sætte det på et stykke vat eller en vatpind, så du kan sprede det jævnt på de områder i nærheden såret.
  4. Tinkturer af benzoin er blevet medicinsk anvendes til behandling af beskadiget hud, og som en inhalant. Det er almindeligt anvendt på huden før lukning af såret med tape eller klæbende bandager. Det er meget vigtigt at anvende benzoin før lukning af sår, da det gør båndet eller bandager klæbe længere. Det er også meget nyttige i at forebygge hudirritation.
  5. Dække såret ved anvendelse lukning eller medicinsk tape. Anvendelse på begge sider af såret. Når du gør dette, holder de modsatte ender af båndet løs, så du kan bruge den til slæbebåd båndet senere at holde såret lukket.
  6. Når du er færdig anvender medicinsk tape eller bandager, slæbebåd begge de løse ender til at trække såret lukket. Sørg for at trække såret så tæt som muligt. Påfør tape igen, hvis det er nødvendigt. Fastgør båndet. Sørg for, at båndet holder fast, for at holde din nyligt desinficeret område beskyttet. Efter at gøre det, anvende desinficeres dressing og bandager til det ramte område.

Hvis du ønsker at lukke et sår i løbet af førstehjælp

Sådan at lukke et sår i løbet af førstehjælp. Den første ting du skal gøre.
Sådan at lukke et sår i løbet af førstehjælp. Den første ting du skal gøre.

Hvis du ønsker at lukke et sår i løbet af førstehjælp, det er de skridt til at følge. Husk, at ved behandling af sår, hygiejne er meget vigtigt. Du bør altid holde dine hænder rene og bruge steriliseret udstyr, som du lukker såret.