E2h

Sådan at overtale nogen til din måde at tænke på

Der er mange ting, du kan gøre for at trække en anden person til din side. Der er ikke én måde at gøre dette, fordi hver person er forskellig, men der er strategier, der er vist sig at arbejde i de fleste tilfælde. Her er forskellige tips og strategier om, hvordan at overtale nogen til din måde at tænke:

Sådan at overtale nogen til din måde at tænke på. Aldrig fortælle en anden person, hvad han mener er forkert, selvom du ved, at han er forkert.
Sådan at overtale nogen til din måde at tænke på. Aldrig fortælle en anden person, hvad han mener er forkert, selvom du ved, at han er forkert.
  1. Aldrig fortælle en anden person, hvad han mener er forkert, selvom du ved, at han er forkert. Dette er en fælles fejl, de fleste mennesker er skyldige. Når du siger direkte, at hvad den anden person tænker er forkert, er du såre hans ego og de sædvanlige effekt modstand. Han vil ikke længere være villige til at se på, hvad du prøver at sige, fordi han bliver fanget i at bevise, at han har ret. Hvis ville være lettere at blive enige med ham først, og derefter give alternativer. Brug ord som "du har ret, men tror du ikke, at ..." eller "Jeg tror også, at det, du siger, er sandt, men ..."
  2. Så meget som muligt, bruge ordet "anmodning" og afstå fra at kommandere den anden person. Dette betyder også at afstå fra at bruge aggression for at vinde den anden person over især hvis du er i en position af magt over en person. En person befalet at gøre noget, vil kun synes at være enige i, hvad du siger. Hvis det er det du ønsker, det er fint, men hvis du virkelig ønsker at vinde ham over, gør ham til at føle som om han var den, der tænkte på løsningen.
  3. Fortæl den anden person fordelene ved, hvad du foreslår, og hvordan det kan gavne ham. Folk bekymrer sig for sig selv mere end de bekymrer sig om andre ting. Hvis du blot fortælle dem fordelene uden at fortælle dem, hvordan det påvirker dem er der en meget stor chance for, at de vil se, at det du siger ikke er vigtig.
  4. Du kan også bruge frygt til at trække ham til din side. Trigger sin frygt ved at fortælle ham de dårlige ting, der ville ske for ham som et resultat af hans handlinger eller tankegang. Foreslå, at det, han siger, er stadig ret, men især tilfælde bliver det forkert. Når du har gjort ham tvivl om, hvad han mener, foreslå andre alternativer, og foreslå, at de alternativer, du tilbyder, er bedre, og vil løse det problem, du diskuterer.
  5. Foder den anden persons ego og komme ind i hans gunst. Etablere en obligation med ham. Folk er forfængelige skabninger, der bliver meget glad, hvis du fortæller dem, hvor store de er. Hvis de føler sig glade, er der en større chance for at de vil blive mere indsigtsfulde til de ting du siger, og da du er nu i en position af tillid, de ting du siger, er mere troværdigt.

Nøglen til overtalelse ligger i, hvor godt du kender en person,

Nøglen til overtalelse ligger i, hvor godt du kender en person. Hvis du kender en person godt, så vil du vide, hvordan man kan manipulere de forskellige instanser for at få ham til at gøre og tænke, hvad du ønsker. Det samme sker, når du taler til fremmede. Jo mere du ved om menneskelig adfærd jo nemmere er det for dig at finde måder at overtale ham ind i din tankegang.