E2h

Sådan beskytter du dig selv fra at få svineinfluenza

Svineinfluenza er en sygdom forårsaget af en virus

Svineinfluenza er en sygdom forårsaget af en virus, der fremkalder influenzalignende symptomer hos patienten. Det kan være dødelig i nogle tilfælde, især hos personer med svækket immunforsvar, såsom dem med en autoimmun sygdom, ældre og unge børn. Det er også kendt som H1N1-virus.

Du skal dog ikke gå i panik

Du skal dog ikke gå i panik. Du kan beskytte dig selv fra at få svineinfluenza. Før du antager at du har svineinfluenza, huske på, at den eneste måde at afgøre, om du har fanget virus er at blive testet for det. I mellemtiden er her de bedste måder at beskytte dig selv.

Sådan beskytter du dig selv fra at få svineinfluenza. Vask dine hænder ordentligt.
Sådan beskytter du dig selv fra at få svineinfluenza. Vask dine hænder ordentligt.
  • Vask dine hænder ordentligt. Den bedste måde at beskytte dig selv fra at indgå svineinfluenza-virus er at vaske dine hænder. Verdenssundhedsorganisationen WHO har udstedt retningslinjer for den rigtige måde at vaske dine hænder. Sørg for at vaske i mindst tyve minutter ad gangen. Du skal bruge sæbe og vand. Skumme sæben ordentligt og gnid under dine negle, mellem fingrene og over bagsiden af dine hænder. Håndvask er dit bedste forsvar fra at få denne og andre typer af virus fra andre mennesker.
  • Brug en antibakteriel hånd gel. Hvis du ikke har let adgang til vand og sæbe, det næstbedste er at bruge en hånd sanitizer. Du kan købe en lomme størrelse flaske renser og bære den med dig overalt. Brug en generøs mængde på dine hænder før du spiser, efter rystende hænder med nogen, og når du har brugt badeværelset. Så snart en vask med vand bliver tilgængelig, vask dine hænder. Hvis du ikke har hånd gel, kan du også bruge alkohol.
  • Forøg din immunitet. Have en god immunitet system er en anden ting du kan gøre for at beskytte dig mod denne virus. Sørg for at du har en god og sund kost og du træner. Tag en god multivitamin og belastning på op vitamin C. Du ønsker måske at tage andre naturlægemidler kosttilskud såsom Echinacea til at øge din immunitet. Du kan også prøve at drikke grøn te, som har immunitet fremme egenskaber. Gør din forskning, så du kan finde ud af de bedste måder at hjælpe din krop ward af sygdom og infektion naturligt.
  • Undgå at røre dine hænder og næse. Dæk din næse og mund, når du nyser. Undgå også at røre dine øjne, mund og næse for at begrænse indføre virus til dit system. Det er de indgangspunkter i kroppen, der gør det lettere for virus at indtaste dit system.
  • Holde sig væk fra folk, der er under karantæne. Hvis du kender nogen, der er syge med influenza eller svineinfluenza, er det bedst at holde sig væk. Medmindre du arbejder i den medicinske profession, så hold dig væk i mellemtiden. Hvis du kender nogen, der har rejst til et andet land, hvor der er en kendt udbrud, undgår at besøge personen til efter den obligatoriske karantæne er udløbet.
  • Må ikke rejse til steder, hvor der er et udbrud. Brug sund fornuft og undgå højrisikoområder. Lyt til nyheder og holde sig orienteret om rejse rådgivning. Medmindre det er noget kritisk, kan du ønsker at omlægge dine ture og andre rejseplaner til efter røggassystemet sæson er gået.
  • Gå til lægen, hvis du oplever influenzalignende symptomer. Hvis du er syg og har influenzalignende symptomer, skal du gå til din læge. Blive testet, hvis du ønsker fred i sindet at vide, hvad det er du har. Tag din medicin som foreskrevet.

Rens dine omgivelser med en desinficerende opløsning af vand og blegemiddel. Der er ingen grund til panik eller overreagere. Et par fornuftige aktioner vil holde dig sikkert og sundt.