E2h

Sådan bruger du et høreapparat

Millioner af mennesker verden over lider af høretab

Millioner af mennesker verden over lider af høretab. Hvad værre er, at antallet af høretab ofre fortsætter med at stige. God ting, kan folk nu bruge noget for deres digitale høre-høreapparatet.

Sådan bruger du et høreapparat. Kontroller, om der er hørende batterier.
Sådan bruger du et høreapparat. Kontroller, om der er hørende batterier.

Høreapparat har hjulpet millioner af mennesker over hele verden med høretab. Selvom de kun har digital hørelse, disse mennesker stadig nyde normalitet at høre.

Hvis du eller nogen tæt på dig lider hørenedsættelse, er det altid nyttigt at henvende sig til digital hørelse. Den første ting du skal gøre er at finde et høreapparat fremstillet af forskellige producenter til at bruge.

Du kan nemt få det bedste produkt fra producenter ved at sammenligne produkt anmeldelser, vurderinger, og priser. For sikker på, du ikke ønsker dit høreapparat investering være af affald. En måde at undgå det på er ved at se på de produktgrupper anmeldelser, priser og vurderinger, og derefter beslutte, hvilken af mulighederne vil virke bedst for patientens situation.

Millioner af mennesker verden over lider af høretab. Kontrol lydstyrken af høreapparatet.
Millioner af mennesker verden over lider af høretab. Kontrol lydstyrken af høreapparatet.

Efter dette, vil det være tid til at bruge høreapparat. Men hvordan?

  1. Kontroller, om der er hørende batterier. Tag batteridækslet, normalt på bagsiden. Der kan du se, om der er isat batterier. Hvis der ikke er batteri, kan du installere nogle af dig selv eller tage høreapparatet til en autoriseret sælger. De batterier til høreapparater er specielt fremstillet og monteret for disse små enheder.
  2. Tænde. De fleste høreapparater er tændt gennem at trykke på afbryderknappen. Normalt vil et lys skinne, når det allerede er tændt.
  3. Kontrol lydstyrken af høreapparatet. Hør, hvis der er nogen tilbagemelding i høreapparatet. Hvis der er, kan du skrue ned gennem dreje volumenknappen. Gør dette vil sikre, at du ikke vil høre noget feedback, når høreapparatet er allerede i øret.
  4. Sætte høreapparatet ind i øret. Langsomt og forsigtigt sætte høreapparatet i øret med høreapparatet gevinst vender nedad. Du bør være forsigtig med ikke at forårsage nogen skade jer gevinsten fordi indvirkning på det vil ødelægge tilbagemelding samt din aided høring i sidste ende.
  5. Juster lydstyrken. I de fleste høreapparater, bliver lydstyrken justeres via en kontrol-hjulet. Drejning denne uret øger volumen, mens uret drejning formindsker lydstyrken.

Der, er du klar til at høre verden klart. Men ikke kun brugen af høreapparatet bør gives betydning. Du bør stadig beskytte dit øre ved at fjerne høreapparatet fra øret om natten. Sørg også for, at strømknappen er slukket, hvis støtten ikke er i brug. Du kan henvise til fabrikantens omsorgsfulde guide til de specifikke retningslinjer for dit høreapparat.

Selvom dit høreapparat er altid på redning

Selvom dit høreapparat er altid på redning, er det stadig bedre at gøre høreværn og regelmæssig høreprøve. For sikker på, ville du ønsker at høre gennem ørerne snarere end gennem høre batterier. Så før du tilføjer til de millioner af mennesker, der bruger høreapparat, høreværn og regelmæssig høreprøve skulle nu være i dine prioriteter.